Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hovets tuffa markering mot Meghans väninna

Nu uppges stränga order komma från det brittiska kungahuset. Foto: Stella Pictures / Backgrid UK
Smyckesdesignern Jennifer Meyer.Foto: CHELSEA LAUREN/RACHEL ZOE/SHUTTERSTOCK / CHELSEA LAUREN/RACHEL ZOE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC

Vid flera tillfällen har hertiginnan Meghan brutit mot det brittiska hovets etikettsregler.

Nu har ett nytt fall uppdagats – och den här gången är det bilder på hertiginnan som måste raderas från Instagram.

Smyckesdesignern Jennifer Meyer, 42, har tidigare varit gift med Hollywood-skådisen Tobey McGuire. Genom sin relation med ”Spindelmannen”-skådisen lärde hon snabbt känna stora delar av Hollywoods kändiselit, däribland hertiginnan Meghan.

De båda är goda vänner, och Meghan älskar hennes bling. Vid otaliga tillfällen har hertiginnan synts bära på såväl ringar som örhängen och armband – allra helst i turkos, en synnerligen viktig färg för nyblivna mammor, då den anses ha helande krafter, enligt tidningen People.

– Det ger mig så mycket lycka att se hertiginnan Meghan använda mina smycken. Hertiginnan verkar verkligen älska turkos, liksom jag, har Meyer tidigare sagt till People.

Några av Meyers smycken som Meghan synts bära.Foto: SHOPBOP

Revan i relationen 

Men nu har en möjlig reva i relationen uppdagats, då det brittiska kungahuset uppges ha skickat ut en tydlig och kraftfull markering mot Meghan , enligt Mirror.

Tidningen skriver att Buckingham Palace varnat Meyer från att använda bilder på vännen i sin marknadsföring på Instagram, då det är ett etikettsbrott.

Förutom Meghan figurerar superkändisar som Scarlett Johansson, Hailey Bieber och Jennifer Aniston på kontot.

Uppges vara ”skadliga”

Tidigare har Meghan synts till på Meyers officiella konto upprepade gånger, men nu har bilderna tagits ner, skriver Mirror.

En källa till Mirror uppger även att bilderna ska vara ett brott mot ett sekretessavtal.

Sajten The Kit skriver att bilderna har kunnat vara skadliga mot det brittiska kungahuset, då kungafamiljen är ett varumärke som Meghan ingår i – och då gäller det att vara väldigt selektiv i vilka andra varumärken representanter för familjen faktiskt stöder.

LÄS MER: Så gick det sen för de unga ”Fröken Sverige”-vinnarna (PREMIUM)

LÄS MER: TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag (PREMIUM)

LÄS MER: Kändisarna som har blivit omtalade för sina sexfilmer (PREMIUM)

LÄS MER: Sveken och kärleken bland de svenska societetsparen (PREMIUM) 

LÄS MER: Så lever de populära SVT-profilerna i dag (PREMIUM)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.