Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hon blev kvällens stilvinnare på Kungliga Operan

Kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet samlades under tisdagskvällen på Kungliga Operan. Vem som blev kvällens stilvinnare? Se här.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Kronprinsessan Victoria

Victoria bär en kortare variant av den långklänning från Adrianna Papell som hon glänste i för någon vecka sedan. Klänningen har hög glamourfaktor och den sitter som en smäck. Det här är däremot inte den mest smickrande frisyren för henne.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Prins Daniel

Daniel är lika välklädd som alltid. Hans mörkblå kostym i smalt snitt har perfekt passform. Inte heller när det gäller detaljerna finns något att anmärka på. Han ser helt enkelt riktigt stilig ut!

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Prinsessan Sofia

Sofia går från klarhet till klarhet. Hon har en stil som är modern och intressant och det gör att man bara vill se mer av henne! Här mixar hon en klassisk spetsklänning med en modern cape vilket ger en lyckad stilmix.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Prins Carl Philip

Vi ser sällan Carl Philip göra några misstag när det gäller kläder och stil numera. Han är expert på att välja snygga och välsittade kostymer och den här kvällen är inget undantag. Snyggt!

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Kung Carl Gustaf

En välsittande mörkblå kostym i kombination med välputsade finskor ger en klassisk stil som alltid går hem. Skjortärmarna som ska sticka fram under kavajen har däremot gått och gömt sig vilket tyder på att kavajärmarna är snäppet för långa.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Drottning Silvia

Midnattsblå sammet ger oftast ett elegant intryck men i den här fotsida modellen är det lite morgonrocksvarning på kappan. Detaljerna har hon däremot koll på. Pärlsmycken och en klassisk väska i samma midnattsblå nyans som kappan är de perfekta accessoarerna.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Ebba Busch Thor

Det är supertrendigt att bära kostym till fest och en vit färgställning med vida ben gör stilen ännu mer rätt. Synd bara att några fula veck fått bli kvar på byxorna. I övrigt ser Ebba supersnygg ut!

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Ulla Löfven

Det här är den perfekta stilen för Ulla. I figursmickrande känning, glänsande sjal och glittrande väska ser hon glamourös och välklädd ut på en och samma gång. Full pott!

Stefan Löfven

Det är precis såhär vi vill se vår statsminister klädd. I en sådan snygg kostym får han extra pondus. Varken passformen, färgvalen eller detaljerna går att anmärka på. Stiligt!


Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Anna Kinberg Batra

Anna bär en fin festklänning som ser ut att sitta bra men överlag känns inte stilen särskilt spännande eller intressant. De spetsiga silverpumpsen ger extra glamourfaktor men det hade varit roligt om hon tog ut svängarna mer.

David Batra

Svart kostym, vit skjorta och svart slips är en kombination som lätt ger ett dystert intryck. En slips i en annan färg hade lättat upp stilen. Dessutom ser skjortan ut att knöla sig under kavajen.


Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Aida Hadzialic

Aidas grå dräkt är inte särskilt spännande i sig. Men en elegant blus, klassiska accessoarer, röda läppar och matchande nagellack gör att hon kommer undan med den här stilen som lätt hade kunnat bli stel och tråkig.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Margareta Thorgren

Skimrande guld är alltid ett bra val till fest. Det ger automatiskt extra glamourpoäng. Margaretas klänning smiter åt fint kring midjan vilket framhäver hennes snygga figur. Däremot hade hon gärna kunnat lägga lite mer krut på frisyren.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press

Annika Strandhäll

Vilken härlig färgklick! Annika livar upp på röda mattan med sin korallfärgade kappa. I kombination med en grafiskt mönstrad klänning i svartvitt ger det henne en chic och inspirerande stil.

Foto: Pelle T Nilsson/All Over Press
1 / 13

Prinsessan Sofia vann stilfajten mot Victoria på Kungliga Operan.

Så här bra klädde sig kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och alla de andra speciellt inbjuda gästerna under avslutningen av Riksmötets öppnande.

Allt om Modes trendexpert Emma Danielsson har satt getingbetyg.

FAKTA: RAYMONDA

Raymonda är den prisbelönte svenske koreografen Pontus Lidbergs första klassiska balett. Uppsättningen, ett beställningsverk av Kungliga Baletten, knyter ihop nu och då och lyfter fram myten kring ballerinan som skapades kring förra sekelskiftet.

Källa: Kungliga Operan

De klädde sig i svart och vitt i samband med gudstjänsten i Storkyrkan och Riksmötets öppnande.

Kronprinsessan satsade på en svartvit repris.

LÄS MER: Kronprinsessan satsade på en favorit i repris.

Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine såg nästan identiska ut i vit jacka med svarta detaljer.

LÄS MER: Modeexperten om svägerskornas klädkrock.

Efter dagens aktiviteter tvingades prinsessan Madeleine resa hem till prinsessan Leonore och prins Nicolas i London.

Till kvällens föreställning på Kungliga Operan i Stockholm svidade de andra kungligheterna om. Några minuter innan 19 på tisdagskvällen anlände kronprinsessparet, prinsparet och kungaparet till operan för att tillsammans med de andra inbjudna gästerna ta del av baletten Raymonda.

Kronprinsessan Victoria i Adrianna Papell

Kronprinsessan Victoria anlände i ett paljettfodral från Adrianna Papell. En variant på klänningen som hon bar på Sverigemiddagen den 4 september. Klänningen kostar cirka 2 000 kronor på designerns hemsida. Kronprinsessan matchade med många silversmycken och en svart liten kuvertväska.

– Klänningen har hög glamourfaktor och den sitter som en smäck, säger Allt om Modes Emma Danielsson.

Prins Daniel var stiligt klädd i välskräddad marinblå kostym och matchande slips.

Prinsessan Sofia i spets och cape

Prinsessan Sofia bar en svart cape över en marinblå spetsklänning som hon matchade med höga klackar med spets- och dragkedjedetalj från Jimmy Choo.

– Sofia går från klarhet till klarhet. Hon har en stil som är modern och intressant och det gör att man bara vill se mer av henne, säger Emma Danielsson.

Prinsessan anlände hand i hand med prins Carl Philip som hade bytt ut den blå slipsen han bar på dagen mot en silverfärgad.

 

LÄS MER: Getingbetyg – hon klädde sig bäst på Riksmötets öppnande.