Meghan Markle. Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅNMeghan Markle. Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle. Foto: ALASTAIR GRANT / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNMeghan Markle. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle. Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle med prins Harry. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNMeghan Markle med prins Harry. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Meghan Markle med prins Harry. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Hemligheten bakom Meghans modesuccé

Publicerad

”Meghan Markle-effekten”.

Allt den amerikanska skådespelerskan och blivande kungligheten klär sig i blir direkt en snackis – och något många vill ha.

Nu avslöjar Daily Mail att Meghan får sina tips från Kate Middleton – en drottning när det kommer till stil.

Tillsammans med sin blivande man prins Harry besökte Meghan Markle en radiostation i Brixton, London i början av veckan. 

Efter att bilderna från besöket spridits sålde tröjan hon hade på sig helt slut – på bara några timmar, skriver The Independent. 

Klädkedjan återlanserade tröjan på grund av det stora trycket – och snart var den slut igen. 

”Meghan Markle-effekten”

Enligt The Independent är det inte första gången som "Meghan Markle-effekten" märks. 

Den kappa hon hade på sig när förlovningen gjordes offentlig sålde även den snabbt slut, och brittiska juvelerare har till och med märkt en ökad efterfrågan efter diamantringar liknande Meghan Markles förlovningsring. 

Kate Middleton.Foto: FD / STELLA PICTURES NEWSPIX

Bakom det mesta av hennes stylingtips sägs hertiginnan av Cambridge, Kate Middleton, ligga.

Hon har ju genom åren ständigt stulit all uppmärksamhet i officiella sammanhang. 

Bland mörka kostymer och strikta klänningsfodral har stilikonen Kate Middleton ständigt synts i den ena uppfinningsrika kreationen efter den andra.

Bland annat klädskaparen Donna Karan har hyllat henne:

– Kate Middleton är elegant, sensuell och tidlös.

Får sin prins 19 maj

Den 19 maj gifter sig Meghan Markle och prins Harry.

Bröllopet kommer att vara betydligt mer nedtonat än William och Kates 2011. Festlokalen är mindre och det kommer inte bli någon procession genom staden eller bröllopskyss på balkongen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.