Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Harrys ”djupt personliga” brev till pappa Charles

Så var stämningen mellan prinsarna under begravningen
Prins Harry.
Foto: STEPHEN LOCK/POOL/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Prins Charles.
Foto: NUNN SYNDICATION LIMITED 2021 / STELLA PICTURES/DDP IMAGES

Innan prins Harry anlände för prins Philips begravning skickade han ett brev till prins Charles eftersom han anser att deras relation har ”nått botten”.

– Han skrev ett djupt personligt brev till sin pappa för att försöka reda ut saker och ting, men situationen är fortfarande spänd och har inte direkt löst sig på det sätt han hade hoppats på, säger en källa vid hovet till Mirror.

Prins Harry träffade, med anledning av prins Philips begravning i helgen, sin familj för första gången sedan han och frun Meghan lämnade kungahuset förra året.

– Harry visste inte vad han hade att vänta när han återvände hem och det var därför han valde att själv ta kontakt innan han träffade någon, säger källan vid hovet till Mirror.

”Det finns stor misstro inom familjen och allt är väldigt känsligt”

Han skrev därför ett ”djupt personligt” brev till sin pappa, enligt källan. Harry skriver att orsaken till brevet är att det har skett ett ”fullständigt kommunikationsavbrott” och att han lovar att ”respektera den kungliga institutionen”.

– Det var inte som att Harry förväntade sig att allt skulle gå tillbaka till det normala, men hans känsla efter att ha träffat familjen är att det finns mycket kvar att göra, säger källan till Mirror.

Prins Charles hoppas enligt The Sun kunna tillbringa mer tid med sonen innan han återvänder till Kalifornien, men prins Charles är enligt källan fortfarande ”mycket sårad” efter Harrys och Meghans tv-intervju med Oprah Winfrey.

– Det finns stor misstro inom familjen och allt är väldigt känsligt, säger källan till Mirror.

Så var prins Philips begravning

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.