Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Harry och Meghan är bortskämda snorungar”

Britterna kritiska mot prinsen efter kritiken mot pappan.
Piers Morgan.
Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK
Prins Harry och hertiginnan Meghan under Oprah-intervjun.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES

Han förlorade jobbet efter att ha gått till stenhård attack mot hertiginnan Meghan – och tv-profilen Piers Morgan är definitivt inget fan av hennes make prins Harry heller, särskilt inte efter hans senaste uttalande om kungafamiljen.

Piers Morgan kallar paret för ”de två mest bortskämda snorungarna i världen”, Harry för ”en ryggradslös gnällspik” och Meghan för ”lögnare” i en krönika i Daily Mail.

Piers Morgan var tidigare programledare för ”Good Morning Britain” på ITV. Han var ofta mycket kritisk mot Meghan och Harry vilket kulminerade efter Meghans intervju med Oprah Winfrey då hon bland annat sade att hon har varit självmordsbenägen.

– Jag tror inte på ett ord Meghan Markle säger, sade Piers Morgan.

Efter över 41 000 klagomål, inklusive från Meghan själv, krävde ITV att Piers Morgan skulle be om ursäkt. Han vägrade, stormade ut i direktsändning och sade upp sig.

Piers Morgan: Harry är en ryggradslös gnällspik

Nu tar han sikte på prins Harry. Orsaken är prinsens uttalande om brittiska kungafamiljen i en podcast.

– Angående föräldraskap, om jag upplevde smärta eller lidande för att mina föräldrar också gjorde det så tänker jag bryta den kedjan så jag inte för detta vidare, sade Harry.

”Att kritisera drottningen och prins Philip för den ’smärta och lidande’ de ska ha åsamkat Charles som i sin tur ska ha drabbat honom själv är under all kritik”, skriver Piers Morgan i sin krönika.

Han kallar Meghan och Harry ”hänsynslösa, hjärtlösa och skamlösa”.

”Jag trodde inte att de två mest bortskämda snorungarna i världen kunde sjunka lägre än under deras Oprah-gnällmarathon”, skriver Piers Morgan.

Han kallar Harry ”en ryggradslös gnällspik som skyller alla sina påstådda problem på familjen” och kallar ännu en gång Meghan för en ”lögnare”.

Höjdpunkterna från omtalade intervjun med Harry och Meghan

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.