Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Harry kommer känna sig som en förlorad själ”

Dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor föddes på en fredag förmiddag
Meghan Markle och prins Harry flyttade till USA under förra året.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Prins Harry kommer ångra att han lämnade kungahuset menar kungaskribenten Tom Quinn.
Foto: CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Prins Harry och Meghan Markle lämnade Storbritannien och kungahuset för ett annat liv. Kungaskribenten Tom Quinn tror att Harry kommer ångra sig.

– Han kommer känna sig som en förlorad själ när uppståndelsen lagt sig, säger han enligt The Mirror. 

Förra året flyttade prins Harry och hustrun Meghan Markle till Kalifornien i USA. Ett beslut som slog ner som en bomb i det brittiska kungahuset.

I USA har paret byggt upp ett nytt liv, utanför det kungliga livet. Men en som tror att prins Harry kommer att ångra sig över beslutet är kungaskribenten och författaren Tom Quinn.

I en ny dokumentär gjord av Channel 5 berättar författaren att han tror att Harry kommer ångra sig i framtiden.

”Kommer känna sig som en förlorad själ”

– Meghan har gett Harry en slags frihet som han förmodligen aldrig hade föreställt sig att han skulle kunna njuta av. Men jag tror att allteftersom kommer han känna sig som en förlorad själ när uppståndelsen kring deras flytt lagt sig, säger Quinn och fortsätter:

– Han har ett mer normalt liv i Amerika med ett normalt jobb, men det är väldigt svårt att leva ett vanligt liv när du är prins Harry.

”Meghan kommer få skulden”

Hovreportern Ashley Pearson tror att Meghan kommer få skulden för att paret lämnade Storbritannien.

– Meghan kommer ses som skurken för det. Det brittiska folket älskar verkligen Harry och de vill inte se honom som en förrädare, det är då mycket enklare att skylla på Meghan som inte är från Storbritannien, säger hon i dokumentären.

Prins Harry meddelade för några dagar sedan att han planerar att släppa en självbiografi nästa år där han bland annat ska ge sin syn på hur det gick till de lämnade den brittiska kungafamiljen.

Studier visar att många britter tycker det är olämpligt av prinsen att släppa boken.

Harrys och Meghans hemliga möte i mataffären

Prins Harry berättar okända detaljer om uppväxten och förhållandet i podcastintervju

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.