Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här testar Prins Oscar på livet som brandman

Prins Osar inne på brandstationen i Brännkyrka. Foto: Instagram
Förra helgen vad prins Oscar och resten familjen på plats under VM i Åre. Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Prins Oscar, 2, har fått testa på jobbet som brandman.

Tillsammans med prins Daniel besökte lillprinsen Brännkyrka brandstation – där de bland annat fick testa att åka stegbil, något som Kungahuset delar med sig av på Instagram. 

Det var under fredagen som prins Daniel och Oscar fick träffa brandmännen i Brännkyrka.

Prins Oscar, som den 2 mars fyller tre år, har en hjälm från räddningstjänsten på huvudet på de tre olika bilder som Kungahuset har lagt upp på sin Instagram.

På en av bilderna poserar han och pappa Daniel tillsammans med brandmännen utanför brandstationen. På en annan står Osar inne vid en av brandbilarna – och på den tredje bilden från prins Oscar och prins Daniel prova på att åka upp i en stegbil tillsammans med av brandmännen från stationen.

 

 

https://www.instagram.com/p/Bt5rQqvBGdk/

Hela familjen på VM i Åre

Snart treårige prins Oscar har på senare tid synts i flera olika sammanhang.

Så sent som i helgen var prinsen och resten av kungafamiljen på plats i Åre för att heja fram det svenska skidlandslaget.

I början av året var hela kronprinsessan Victorias familj på semester i Trysil i Norge, där kungahuset delade med sig av en skidtur nedför backen där både Victoria, Daniel, Oscar och Estelle åkte utför tillsammans. 

Kungen och drottningen uppges vara kvar i Åre under avslutningshelgen, medan Oscar och storasyster Estelle under veckan som vanligt gått i skolan, respektive förskolan.