Här shoppar Madde och Chris tillsammans

Tillsammans med dottern Leonore gjorde prinsessan Madeleine och Chris O'Neill en storhandling i lokala Ica-butiken i Borgholm.
Foto: Christian Örnberg
Hit, till Ica Supermarket i Borgholm, brukar Madeleine och Chris åka flera gånger i veckan när de är på Öland under sommarveckorna.
Foto: Christian Örnberg
Tillsammans med dottern Leonore gjorde prinsessan Madeleine och Chris O'Neill en storhandling vid den lokala Ica-butiken i Borgholm.
Foto: Christian Örnberg
Sedan Madeleine och Chris kom till Öland har de njutit inne på Sollidens slottsområde.
Foto: Christian Örnberg

BORGHOLM. Titta vilka som är ute på shoppingtur på Öland!

Tillsammans med dottern Leonore gjorde prinsessan Madeleine och Chris O'Neill en storhandling i lokala Ica-butiken i Borgholm.

Vad det blev? Chips, ostbågar och en massa små Loka-flaskor.

Det är en av Madeleines och Chris små pärlor på Öland:

Ica Supermarket-butiken ligger på väg in till centrum i Borgholm och här brukar Carl Philip och hans Sofia botanisera på somrarna. En inte helt ovanlig syn kan vara tidigare KD-ledaren Göran Hägglund, komikern Henrik Schyffert, skådespelaren Stellan Skarsgård och prins Carl Philip inne i butiken på samma gång.

Hit brukar också Madeleine och Chris åka flera gånger i veckan när de är på Öland under sommarveckorna. Här brukar också kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle göra sina inköp. Senast Victoria var där med Estelle så räknade de morötter inne vid grönsaksdisken tillsammans - allt på engelska.

Chris körde en av hovstallets stora nya svarta Volvo XC90-bilar och ställde den på kundparkeringen strax efter lunch.

Chris och Madeleine som kom till Öland för över en vecka sedan har nu efterlängtad sommarsemester i Sverige. De var innan på Rivieran och semestrade med goda vännerna Natalie och Dag Werner.

Sedan Madeleine och Chris kom till Öland har de njutit inne på Sollidens slottsområde. De bor i det så kallade Kavaljershuset tillsammans med prins Carl Philip och prinsessan Sofia och deras son prins Alexander. Kavaljershuset består av tre våningar och de två familjerna disponerar var sin våning under sommaren.

Madeleine och Chris hjälptes åt

Inne på Ica på lördagen var det både Madeleine och Chris som plockade ner godsaker i kundvagnen. Bland annat flera påsar med chips införskaffades för mysiga hemmakvällar på Solliden. Leonore satt i kundvagnen och hjälpte mamma och pappa. Flera flak av mineralvatten - små flaskor av Loka – införskaffades också.

Chris hann också med en sväng till spel- och tobaksdelen innan det var dags ta bilen därifrån.

Prins Nicolas var inte med utan i stället kvar hemma på Sollidens slott.

"Chris har mest sett Stockholm"

Madeleine berättade tidigare i somras för Expressen om parets sommarplaner:

– Vi kommer nog att tillbringa mycket tid i Sverige. Det finns ingenting bättre än att vara i Sverige när det är sommar och man kan vara i jordgubbslandet. Plocka ägg och göra somriga, härliga saker. Det blir en del tid på Öland men vi ska också se till att resa runt lite i Sverige så Chris får möjlighet att se andra delar av Sverige.

– Vi pratar om att besöka andra delar av Sverige. Chris har mest sett Stockholm och Öland och en del av Skåne. Och en del av Västkusten.

Hovets informationschef Margareta Thorgren:

– Kungafamiljen har varit samlade på Öland för kronprinsessan Victorias födelsedag. Vad respektive familjemedlem ska göra i sommar är privat och semester.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.