Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här får Estelle och Oscar träffa William och Kate

Kronprinsessfamiljen med Kate och William på Haga slott. Foto: RAPHAEL STECKSÉN/KUNGAHUSET.SE
Kate befinner sig i Stockholm med William. Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES

Vilken överraskning!

Här får prinsessan Estelle, 5, och prins Oscar, 1, träffa hertigparet av Cambridge, William och Kate.

Direkt efter Kate och Williams besök på varuhuset NK i Stockholm åkte kronprinsessparet ihop med hertigparet till Haga slott, där Victoria och Daniel bor med sin familj.

Där bjöds det på afternoon tea – och prinsessan Estelle, 5, och prins Oscar, 1, fick också lov att vara med mamma och pappa med de brittiska gästerna.

Prins Oscar och prinsessan Estelle fick också vara med när mamma och pappa drack te med brittiska hertigparet. Foto: RAPHAEL STECKSÉN/KUNGAHUSET.SE

På bilder som hovet har släppt syns hur Victoria och Daniel sitter i en soffa mittemot Kate och William. Daniel sitter bredvid Oscar som är i full färd med att äta en bulle, medan Estelle sitter bredvid mamma Victoria. Estelle bär en grå klänning och håller i en tallrik samtidigt som hon äter det fikabröd som serverats.

Mittemot sitter William och Kate med var sin stor tekopp.

På en av bilderna står prins Oscar och ler in i kameran medan Estelle glatt tittar på sin lillebror. Intill hukar Victoria som ser på sina två barn. Bredvid sitter prins William och pratar med lille Oscar.

William och Kate togs emot på Haga slott. Foto: RAPHAEL STECKSÉN/KUNGAHUSET.SE

Bilderna är tagna på Haga slott i den officiella representationsdelen av Slottet. Kronprinsessparet har regelbunden möten och företräden på Slottet, men att bjuda hem utländska kungligheter under officiella besök är inget som görs regelmässigt.

William och Kate är på besök i Sverige på uppdrag av den brittiska regeringen. Det är en del av den brittiska regeringens strategi i samband med EU-utträdet att William och Kate besöker europeiska länder för att visa att de visserligen lämnar EU, men bibehåller sin roll i Europa.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!