Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här blir Chris O'Neills bestman festman

Chris O'Neills bestman Cedric Notz var en av de sista att lämna festen ute på Drottningholms slott. Här kommer han till Grand Hôtel vid 06-tiden i morse.

Chris O'Neills bestman tog sitt uppdrag på allvar.

Han var en av de sista lämnade festen i natt - eller snarare i morse.

– De var väldigt glada i hågen när de kom tillbaka till hotellet, och verkar ha fortsatt att festa här, säger Expressens fotograf på plats, Emil Nordin.

Chris O'Neills bestman Cedric Notz var han en av de sista som lämnade festen ute på Drottningsholms slott. Han och hans sällskap anlände till Grand Hôtel så sent - eller tidigt - som vid 06-tiden i morse. Han hade flugan uppknäppt efter väl förrättat värv.

– De verkade väldigt glada och såg ut att ha haft en rolig kväll, säger Emil Nordin.

Chris O'Neill och Cedric Notz lärde känna varandra under studietiden och prinsessan Madeleine har tidigare presenterats för Cedrics pappa Peter Notz.

– För några år sedan träffade jag Madeleine på en fest i Stockholm, hon var en vän till Cedric och vi skakade hand, säger Cedric Notz pappa Peter Notz till Expressens reporter Johanna Ekström.

Cedric Notz är engagerad i flera företag och verksam inom samma kapitalförvaltarbolag, Noster Capital, som Chris O'Neill är.

Tog med sig festen till hotellet

Samtidigt som Cedric Notz anlände två av bröllopets mest celebra gäster till Grand Hôtel, som även de varit på härligt partyhumör. Prins Manuel och hans hustru prinsessan av Anna av Bayern tog sig in genom hotellet svängdörrar, även de vid 06-tiden och såg ut att ha haft en riktigt härlig kväll.

Prins Manuel verkade till och med ha haft så trevligt att han valde att ta med sig en bit av festen till hotellet - för med sig ut från taxin och in på Grand Hôtel hade han ett vinglas.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!