Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är tackkortet för dopet av prins Oscar

På tackkortet syns prins Oscar liggandes i den kungliga vaggan.
Foto: KUNGAHUSET
Urban Ahlin är en av de som fått ett tackkort för uppvaktningen kring dopet av prins Oscar.
Foto: KUNGAHUSET
I tackkortet som Urban Ahlin fått är undertecknat av prins Daniel och kronprinsessan Victoria och lyder: "Ber att få framföra vårt innerliga tack för den fantastiska dopgåvan. Så uppskattad och en verkligt fin gåva att ha genom livet. Stort tack!."
Foto: KUNGAHUSET
Även Stefan Löfven har mottagit ett tackkort.
Foto: KUNGAHUSET

Här är tackkortet för dopet av prins Oscar till talmannen Urban Ahlin.

Fotat närprins Oscar ligger i den kungliga vaggan.

"Ber att få framföra vårt innerliga tack för den fantastiska dopgåvan. Så uppskattad och en verkligt fin gåva att ha genom livet. Stort tack!" skriver kronprinsessparet. Även Stefan Löfven har mottagit ett tackkort.

Urban Ahlin är en av dem som har fått ett tackkort för uppvaktning kring dopet av prins Oscar. Det är med en nytagen bild på prins Oscar som ligger i den kungliga vaggan på insidan en tillsammans med prinsessan Estelle vid sin sida.


LÄS MER: Estelles fina hälsning med Oscar

Framsidan av kortet.

TIttar ömt på sin syster Estelle

Lille Oscar tittar ömt på storasyster som ömt håller hans små händer. Ett kungligt fotografi som för alltid kommer finnas med i den kungliga historien.

I tackkortet som Urban Ahlin fått är undertecknat av prins Daniel och kronprinsessan Victoria och lyder:

"Ber att få framföra vårt innerliga tack för den fantastiska dopgåvan. Så uppskattad och en verkligt fin gåva att ha genom livet. Stort tack!."


LÄS MER: Kungliga trenden: Ta med barnen till jobbet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.