Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är prinsessan Sofias oglamourösa strandväska

Prinsessan Sofia visar upp den ultimata budgetväskan.Foto: IBL

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och barnen tillbringar semestern vid strandvillan på Franska rivieran.

Då valde prinsessan, som vanligtvis syns med exklusiva märkesväskor, en aningen mindre glamorös väska till stranden – nämligen en kasse från Lidl. 

Expressen har tidigare berättat om prinsessan Sofias stilresa, som tydligt växlat upp sedan hon blev en del av det svenska kungahuset. 

Prinsessan ses numera ofta i exklusiva märken och uppdaterade förra året sin garderob med två nya märkesväskor, bland annat en dyrgrip från Dolce & Gabbana som Svensk Damtidnings ”Kungliga modebloggen” rapporterade om.

Väljer budgetmärken

Samtidigt verkar prinsessan fortfarande intresserad av att fynda. Hon har tidigare synts i flera budgetmärken, bland annat i en gravidklänning från brittiska lågbudgetmärket Asos samt i en klänning för 299 från svenska Lindex. 

Sofia är inte ensam bland prinsessorna med budgetvalen, kronprinsessan Victoria ses ofta i kläder från H&M.

Men nu visar prinsessan Sofia upp den ultimata budgetväskan under familjens strandsemester på Franska rivieran: en strandkasse från tyska lågpriskedjan Lidl. 

Sofias strandväska – från Lidl

Den färgglada Lidl-kassen, omringad av ett stort antal strandleksaker, skvallrar om att även kungliga ibland tycker om att handla ekonomiskt.

Sofias Lidl-kasse.Foto: IBL

 

LÄS MER: Prinsparets familjeglädje på Franska rivieran

 

Sofia, prins Carl Philip och barnen hade tillbringat dagen på den privata strandremsan nedanför kungafamiljens sjurummare Villa Mirage, i Sainte-Maxime på Rivieran. Strandhuset ärvde kung Carl Gustaf efter sin folkkäre farbror prins Bertil. 

Även kungen och drottning Silvia är på plats vid Rivieran, där de har setts äta lunch på kändiskrogen Club 55 i St Tropez med de goda vännerna Fredrik och Carola Gottlieb.

 

LÄS MER: Sofias hemliga kodnamn inför bröllopet avslöjat

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.