Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är Monacos allra senaste kungligheter

Tidningen Monaco-matin hade en 16-sidig special om de nya kungliga barnen.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nu är de första bilderna på Monacos nye prins och hans tvillingsyster här. Jaques och Gabriella, som tvillingarna heter, föddes den 10 december presenterades lagom till julen på juliga bilder tillsammans med mamma och pappa, skriver Daily Mail.

Furstendömet Monaco presenterade lagom till jul bilder på familjens allra senaste medlemmar. Prins Albert och Charlenes tvillingar Gabriella och Jaques som föddes på Princess Grace hospital i Monaco. Sjukhuset de föddes på är döpt efter tvillingarna farmor. Trots att Gabriella föddes föddes två minuter innan Jaques är det den senare som är tronarvinge, på grund av att landets successionsordning bara medger manliga tronarvingar.

Framför julgran

På bilderna presenterades de nyfödda barnen tillsammans med sina röd och vitklädda föräldrar framför en snötäckt julgran. Syskonen, som är de första tvillingarna som föds i Grimaldi-släktet sedan 1200-talet, är klädda i traditionella kill- respektive tjejfärger. Rosa för henne och blått för honom.

"Valt klassisk färgställning"

Kändismagasinet Extra:s moderedaktör Emma Danielsson har studerat bilder och tycker att barnens kläder är både klassiska och och praktiska.

– Charlene och Albert har valt den mest klassiska färgställningen åt de små med ljusrosa till flickan och babyblått till pojken. Det är två söta små bodys med långa ärmar och långa ben som är praktiska att ta på och sköna att bära. Prinsessan Gabrielle har dessutom fått en extra söt och flickig modell med vita spetskanter, säger Emma Danielsson.


Här hittar du 14 saker som du kanske inte vet om Charlene.