Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Meghans nya succé – bär svenskt

Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Foto: CHRIS JACKSON / STELLA PICTURES B68
Foto: NILS JORGENSEN / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Foto: © IAN JONES / ALLPIX / MEGA / © IAN JONES / ALLPIX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY

Meghan, hertiginna av Sussex, väjer svensk design när hon representerar det brittiska kungahuset. 

Till en grön skinnkjol från modejätten Hugo Boss bar hon en blus från & Other Stories, en del av svenska H&M-gruppen, när hon nyligen anlände till grevskapet Sussex med sin make. 

Hon är känd för att vara modemedveten – och blandar friskt. Från de mest exklusiva designmärkena till enklare och inte lika kostsamma kreationer. 

När Meghan för första gången representerade i grevskapet Sussex, där hon själv är hertiginna, bar hon plagg från en rad olika designermärken, med inslag av svensk touch. 

Meghan och maken prins Harry på officiellt besök i Sussex.Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Blus från &Other Stories

En ljus klassisk cashmerekappa från italienska Emporio Armani matchade en mörkare grön skinnkjol från tyska Hugo Boss. Beige mockapumps från Stuart Weitzman och en tunn, grön blus – från svenska H&M-gruppens & Other Stories. 

Priset för blusen: drygt 750 svenska kronor. 

Men det är inte första gången som det brittiska kungahuset väljer svenskt mode före brittiskt. 

Meghan i linne från svenska Deitas.Foto: TIMC, CHBA / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Meghan och Kate bär båda svenskt

När hertiginnan av Sussex i början av september anlände till hotell Royal Lancaster, inför en välgörenhetsgala, var hon klädd i en svart byxdress. Men under kavajen vad det på nytt svensk touch i form av ett svart linne från Deitas styles, ett märke som grundats av modeskaparen Josephine Dahlin, numera med bas i Monte Carlo.
Men Meghan är inte ensam att välja svenskt i det brittiska kungahuset. När hertiginnan Kate besökte den svenska vinterkylan, i januari tidigare i år, hade hon en värmande tröja en tröja, i hundra procent ull, från Fjällräven under den exklusiva kappan Burberry.

Hertiginnan Kate bar en ulltröja från Fjällräven.Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.