Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här anländer Borromeo till societetsbröllopet

Beatrice Borromeo är gift med Pierre Casiraghi från Moanco. Foto: / Anna-Karin Nilsson
Foto: / Anna-Karin Nilsson
Erika Widegren, 33, i bild, gifter sig med Axel Staël von Holstein, 36. Foto: / Anna-Karin Nilsson

Societetsparet Axel Staël von Holstein, 36, och Erika Widegren, 33, gifte sig på fredagsförmiddagen.

Gäster från Europas jet set-scen hade flugits in till vigseln i S:t Jacobs kyrka i Stockholm.

Mest uppmärksamhet drog Beatrice Borromeo, 32, till sig. Hon är gift med Pierre Casiraghi, 29, som ingår i Monacos tronföljd.

På fredagsförmiddagen gifte sig Axel Staël von Holstein, 36, och Erika Widegren, 33, i S:t Jacobs kyrka i Stockholm.

Bruden Erika Widegren anlände till kyrkan i en vit spetsklänning med volanger och hade håret dekorerat med röda blommor.

Det nygifta brudparet. Foto: / Anna-Karin Nilsson

På gästlistan finns influgna gäster från hela Europa – framför allt Frankrike och Belgien – där paret vant rör sig på societetsscenen. Paret bor i Bryssel, Belgien.

Ingift i en av Monacos rikaste familjer

Beatrice Borromeo. Foto: / Anna-Karin Nilsson

Men mest namnkunnig av gästerna är Beatrice Borromeo, 32. Hon är född i Italien och är där känd som en omskriven tv-personlighet som också synts i nyhetsmedier som "Newsweek" och "Daily Beast".

När Borromeo gifte sig med Pierre Casiraghi, 29, fick hon allt större uppmärksamhet. Pierre är en av prinsessan Caroline av Monacos söner och ingår i Monacos tronföljd. Familjen Casiraghi är en av Monacos rikaste – och barnen Andrea, Pierre och Charlotte Casiraghi tillhör den absoluta eliten av Europas jet set-krets.

Pierre Casiraghi skulle, enligt uppgifter till Expressen, komma till bröllopet – men tvingades ställa in på grund av sitt arbete och är därmed kvar i Monaco. Detta bekräftades också för Expressen av Beatrice Borromeo själv.

Beatrice Borromeo. Foto: / Anna-Karin Nilsson

Förfest på torsdagskvällen

Paret Staël von Holstein-Widegrens vänskap med familjen Casiraghi går att härleda till just Beatrice Borromeo som studerade med bruden, Erika Widegren, i ungdomen.

Redan i torsdags kväll började paret Axel Staël von Holstein, 36, och Erika Widegren, 33, fira inför det stundade bröllopet.

Då arrangerade de en intim fest på Ångbåtsbryggan i Stockholm. Paret hade abonnerat hela restaurangen och gäster strömmade in för att, dagen före den stora dagen, fira kärleken mellan de två.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!