Prinsessan Madeleines halloween med barnen

Prinsessan Madeleine delade med sig av familjens halloween-firande på Instagram.
Foto: Instagram

Nu har halloween kommit till kungahuset! 

En superhjälte, en sjöjungfru, en katt och en pumpa. 

Madeleines supersöta bild tar den amerikanska traditionen till en ny nivå. 

Visst har vår prinsessa tagit seden dit hon kommer och firar den amerikanska traditionen fullt ut. Sedan Madeleine flyttade till Florida i somras har hon flitigt uppdaterat sina svenska följare om livet i USA. På Madeleines Instagram kan man se hur hon och hennes lilla prins och prinsessor firar halloween. 


https://www.instagram.com/p/BpnmLmAFEsm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1dmnjrfe47bsy

Bland sjöjungfrur och superhjältar

Ansiktsmålningar är ett viktigt inslag i prinsessans bild på den utklädda familjen. Prins Nicolas poserar glatt i en Batmankostym med en svart mask runt ögonen medan sjöjungfrun Leonore ler stort mot kameran i sin ansiktsmålade tiara. Även mamma katt har fått några drag med kritan och morrhåren syns tydligt i bild. 

LÄS MER: Här firar Leonore och  Nicolas med pumporhttps://www.instagram.com/p/BpM8J-TlIeH/?taken-by=princess_madeleine_of_sweden

Den enda som inte fått någon ansiktsutsmyckning är lilla prinsessan Adrienne som är bedårande söt i sin pumpadräkt. 

Kungahuset har tidigare gått ut med uppgifter om att även Victoria har tagit några dagar ledigt för att få umgås med barnen. 

–  Även kungafamiljen tar en del av sin tid för att vara med barnen, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet.

Kronprinsessan har haft en hektiskt höst med flera åtaganden. Bland annat en fem dagars Mellanöstern resa till Libanon och Jordanien där hon bland annat besökte flera flyktingläger. 

Efter den fullbokade höstens schema får nu Victoria pusta ut och njuta av lite ledighet med familjen. 18 dagar ska schemat vara fritt för kronprinsessan som kommer tillbaka till sina antaganden måndagen 12 november . 

– Det är ju en vecka där många som har småbarn ägnar sig lite mer åt sina barn med anledning av att det är skollov, säger Margareta Thorngren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.