Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

De var bäst klädda på Adriennes dop

Under fredagen döptes prinsessan Adrienne. 

Trots sötchocken så var det inte hon som lyckades stjäla all uppmärksamhet – utan snarare hennes mamma, moster och prinsessan Sofia – som alla satsade på blommigt. 

Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt betygen på gästerna.

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Drottningen var urtjusig i sin beige klänning med draperad midja och långa ärmar. Hon matchade med en hatt i samma nyans och en väska. 

Foto: SVT

Vanligtvis tycker jag att pärlshalsband är lite "tråkiga", men här blir det alldeles rätt. Det var väldigt mycket Jackie Kennedy-stil över Silvia. Snyggt!

Kungen var lika stilig han och såg välmatchad ut till drottningen.

 

 

Prinsessan Madeleine

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

 

Madeleine strålar verkligen på sin dotters dop i en ljusare och blommönstrad klänning som hon matchar med ett hårband med blommor i färger som även plockar upp i klänningen. 

Det finns verkligen ingen annan som lyckas med den här somriga, lättsamma, nästan hippieaktiga outfiten som Madeleine gör och som gör det så otroligt chict och snyggt. 

Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Madeleine har verkligen hittat sin stil de senaste åren och det märks att hon verkligen trivs i den, för hon lyckas verkligen – gång på gång!

 

 

Prinsessan Sofia

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Sofia strålade i sin blommönstrade klänning med långa ärmar och starkt rosafärgade rosor utspridda över det följsamma tyget. Hon matchade med en håraccessoar till sin lösa håruppsättning. 

Fint och romantiskt med de lösa hårslingorna runt ansiktet och pärlörhängena som lyfter outfiten.

Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sofia passar otroligt bra i starka färger och jag hade helt sett en ännu mer färgstark klänning på henne, men visst är hon underbar även i dag! 

 

 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Victoria valde en 70-tals inspirerad klänning med mönster, volanger och knyt i halsen. Till det matchade hon med ett vitt hårband med blomma. 

Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Tyvärr passar inte det vita in här, jag hade hellre sett ett hårband i en mörkare nyans, nu känns det som att den egentligen hör till en annan klänning. I övrigt sitter klänningen fint och hon bär ju upp mönster fantastiskt!

Prins Daniel valde gråa nyanser dagen till ära och visst passar det lite bättre än att ha helsvart. Byxorna sitter bra och han ser ut att trivas!

 

Prinsessan Christina

Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Wow, vad snygg Christina är i sin beige klänning som hon matchar med en dramatisk hatt i samma nyans. Pärlhalsbandet och örhängena lyfter hela outfiten och hon strålar verkligen.

 

 

Louise Thott

Foto: Anna-Karin Nilsson

Madeleines väninna, Louise, som gifte sig i förra veckan, bar en ankellång, vidare kjol med blommigt mönster som hon kombinerade med en ljusblå blus. 

Jag älskar mönstret och färgerna på kjolen och hade gärna sett att den bars till en lite ”enklare” blus, som inte tar så mycket uppmärksamhet som den här faktiskt gör. Hon plockar upp färgerna från kjolen även i den chica håraccessoaren. Snyggt!

 

 

Gustav Fridolin

Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Gustav bar en mörk kostym tillsammans med ljus skjorta och en ljusgrön slips. Kostymen satt väldigt bra, och även om jag personligen inte gillar slipsar i alltför klara färger så blir det väldigt snyggt och somrigt i detta fall.

 

 

Stefan Löfven och Ulla Löfven

Foto: Anna-Karin Nilsson

Stefan såg väldigt stilig ut sin mörkblåa kostym som han matchade med en blå slips och ljus skjorta.

Ulla satsade på helrött denna varma sommardag i en klänning med tillhörande, kortare jacka. I bland kan det bli lite väl välmatchat en och samma färg men hon bryter av snyggt med gråa pumps och väska. Chict!

 

 

Ebba Busch Thor

Foto: Anna-Karin Nilsson

Ebba såg tjusig ut i en grågrön spetsklänning med korta ärmar som hon matchade med en smutsrosa hårapplikation och en väska tillsammans med ett par guldpumps. 

Perfekt med det vågiga håret och hennes enkla makeup. Jag gillar verkligen färgkombinationen!

 

 

Annie Lööf

Foto: Anna-Karin Nilsson

Annie bar en vit knälång klänning med volangärmar som hon kombinerade snyggt med beige klackar, väska och en hårapplikation med fjädrar. Väldigt somrigt, lätt och precis lagom för ett dop. Snyggt!

 

 

Cedric Notz och Andrea Brodin

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Cedric var stilig i mörkblå kostym som han bar till en ljusare skjorta och en blå slips. Snyggt matchat till Andrea som bar en ljusblå tweeddräkt som hon kombinerade med ett par mörkare skor och en håraccessoar i samma nyans. 

Jag gillar verkligen den ljusblåa färgen och längden på klänningen, men hade gärna sett ett par ljusare skor till den här outfiten – annars, superfin!

LÄS MER OM ADRIENNES DOP: 

Pappa Chris rörande ögonblick vid dopet 

Prinsparet visar upp ny familjebild – efter dopet 

Därför var Estelle inte med på dopet