Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Förvandlar kungafamiljen till Walmart med krona på”

Meghan och Harry blir av med sina kungliga titlar.
Thomas Markle kritiserar dottern Meghan i en ny tv-intervju.Foto: SPLASH NEWS/ABACA/STELLA PICTURES
Meghan och Harry blir av med sina kungliga titlar.Foto: NEIL MUNNS/EPA
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Foto: THE SUN / MEGA/IBL

Nu när det står klart att Meghan och Harry blir av med sina kungliga titlar har Meghans pappa kommenterat situationen i en ny intervju.

Thomas Markle kallar prinsparets uppförande ”genant”, skriver Daily Mail.

– Det här är en av de främsta institutionerna som någonsin har existerat – och de förstör den, de gör den till något billigt och nedsolkat. De borde inte göra det här, säger Thomas Markle om hur Meghans och Harrys agerande påverkar det brittiska kungahuset.

Intervjun gjordes för en tv-dokumentär som kommer att visas på Channel 5 om den kungliga krisen i Storbritannien. 

– De är på väg att tappa bort sig själva, jag tror inte de vet vad de är ute efter. De håller på att förvandla kungafamiljen till Walmart med en krona på, säger Thomas Markle med hänvisning till en amerikansk kedja av lågprisbutiker.

Han anklagar dottern för att svika sitt uppdrag.

– När de gifte sig åtog de sig skyldigheten att vara en del av och representera kungahuset. Det är dåraktigt av dem att inte göra det, säger Thomas Markle.

Thomas Markle och dottern Meghan har sedan en längre tid ingen kontakt.Foto: NIJO/STELLA PICTURES BACKGRID UK

Thomas Markle om Meghan: ”Hon kastar bort alltihop för pengar”

75-årige Thomas Markle har sedan en längre tid ingen kontakt med dottern Meghan. Han närvarade inte vid hennes bröllop med prins Harry och tror inte att deras relation går att rädda.

– Jag kan inte tro att hon skulle höra av sig till mig efter att jag säger det här. Varje ung flicka vill bli en prinsessa och hon blev det, men nu verkar det som att hon kastar bort alltihop för pengar, säger Thomas Markle om dottern Meghan.

TV: Ilskan mot prins Harry och Meghan efter beslutet

Ilskan mot prins Harry och Meghan efter beslutet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.