Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fergies kärleksord till dottern: ”Gett mig så mycket glädje”

Drottning Elizabeth II är den nuvarande monarken.
Sarah Ferguson och prinsessan Beatrice.Foto: MATT CROSSICK / PA PHOTOS TT NYHETSBYRÅN

Prinsessan Beatrice och hennes kärlek tvingades skjuta upp sitt bröllop på grund av coronapandemin.

På Instagram skriver Beatrices mamma Sarah Ferguson till sin dotter:

”Du har gett mig så mycket glädje. Jag är så förväntansfull över att få fira när allt detta är över.”

På fredagen skulle Sarah Fergusons andra dotter, prinsessan Beatrice, sagt ja till fästmannen Edoardo Mapelli Mozzi i Buckingham Palace i London. 

Det satte dock den pågående coronapandemin stopp för.

Det är kanske inget som upprör det stora flertalet när över 360 000 människor har dött världen över på grund av covid-19, och Storbritannien fortfarande är så gott som hermetiskt tillslutet.

Men samtidigt går det inte att bortse ifrån att Sarah Ferguson och hennes dotter påverkats – på ett lindrigare, men trots allt personligt plan, skriver engelska Mirror.

Prinsessan Beatrice som liten flicka.Foto: PRIVAT

Mamma Sarahs rörande hälsning

Därför lade Sarah Ferguson ut en bild på Beatrice, drottning Elizabeths barnbarn, på Instagram. Bilden visar Beatrice som barn, där hon stirrar stint in i kameran och vinkar.

Sarah Ferguson skriver

”Älskar dig, min älskling Beatrice.

Du har gett mig mer glädje än jag någonsin kunde önska mig. Jag är så förväntansfull över att få fira din och Edos kärleksdag när allt detta är över.

Det viktigaste är hälsa och kärlek och i dag skickar jag det till dig och alla andra människor som gifter sig under denna tid ... så stolt över er alla.”

Sedan coronavirusets utbrott självisolerar Sarah Ferguson och hennes andra dotter, prinsessan Eugenie, tillsammans med Eugenies make Jack Brooksbank och Fergusons exmake prins Andrew på Royal Lodge, det 30 rum stora kungliga residenset nära slottet i Windsor.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.