Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten om Meghans lyx: Extravagant spenderande

Gifte sig med prins Harry 19 maj 2018.
Harry och Meghan på besök i Marocko, där pengarna näst intill ska ha flödat.Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / AP TT NYHETSBYRÅN
Meghan för en vecka sen, på sin första officiella tillställning sen hon födde Archie.Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

Meghan uppges ha köpt kläder för upp till en halv miljon pund under sin graviditet.

Och i februari gjorde hon av med 110 000 pund i Marocko.

Nu säger en kunglig expert att hertiginnan måste sluta med sitt ”extravaganta” spenderande.

Meghan, hertiginna av Sussex, har nu varit mammaledig med lille Archie i snart sex veckor. Hon och prins Harry gifte sig i maj förra året, och gick ut med att de var gravida i oktober.

Innan paret gifte sig var Meghan känd som skådespelare, främst som Rachel Zane i tv-serien ”Suits”.

Expertens uppmaning till Meghan

Eftersom Meghan var känd redan innan hon mötte Harry är hon van vid en särskild livsstil. Men nu kommer reaktioner på att hon spenderar för mycket.

Kungaexperten Jennie Bond säger i det brittiska Yahoo-programmet ”The Royal Box” att hertiginnans lyxliv inte går hem hos allmänheten i Storbritannien. Att hon inte borde försöka sudda ut linjerna mellan kändisskapet och det kungliga livet.

– Det jag tror att Meghan måste vara försiktig med är att hon är en A-kändis samtidigt som hon är kunglig. Jag får känslan att allmänheten inte gillar att hon spenderar stora mängder pengar, stora extravaganta, massivt extravaganta.

Jenni Bond fortsätter:

– Hon har råd med det, hon är en välbärgad kvinna men det går inte hem, så jag tror att hon behöver se upp med det.

Dyra notor för hertiginnan av Sussex

Enligt Daily Express har det rapporterats att Meghans garderob under graviditeten kostade upp till en halv miljon pund, som motsvarar sex miljoner kronor.

Hennes babyshower i New York ska ha kostat upp till 330 000 pund, nästan fyra miljoner kronor.

Utöver det uppskattas Meghan ha spenderat 110 000 pund, 1,3 miljoner kronor, under hennes och prins Harrys officiella resa i Marocko i februari.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.