Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten: Meghan var inte redo att bli kunglig

Meghan video på Archies födelsedag
Kate.Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Meghan.Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA

Trots att Meghan redan levde ett liv i offentligheten visste hon inte vad som väntade när hon gifte sig med Harry.

Det påstår kungahusexperten Katie Nicholl – som jämför den mediala uppmärksamheten med Katie.

Berömmelse som skådespelerska och berömmelse som kunglighet skiljer markant. Och Meghan blev inte förberedd på vad det egentligen innebar att vi bli ingift i det brittiska kungahuset. 

För det går inte att förebreda sig på att bli en av världens mest kända kvinnor, påstår Katie Nicholl. 

– Hon blev en världskändis som är ojämförbart med allt som Hollywood kan erbjuda eller på den Hollywood-scen hon befann sig på tidigare, säger kungahusexperten till Express

Jämför med Kate

Katie Nicholl är visserligen tydlig med att Meghan är långt i från ensam om att uppleva den offentliga livsstilen som det innebär att vara en kunglighet – men att det hon upplever med den brittiska pressen är unikt. 

Hon jämför den hårda granskningen med Kate, som också gift in sig i det brittiska kungahuset.

– Hon har haft sina egna problem med media, det har inte alltid varit det mest gynnsamma ljus på henne, säger Katie Nicholl. 

– Hon hade det tufft med pressen till en början. Men i Meghans fall ser det ut som att hon inte kan göra något rätt – från färgen på hennes nagellack till kläderna hon hade på sig eller hur hon kramar människor. Hon blir kritiserad för vad hon än gör.

Lämnade kungahuset

Meghan och Harry lämnade det brittiska kungahuset den 31 mars i år. Det har bland annat inneburit att de inte längre får använda titeln ”ers kungliga höghet”, eftersom de inte längre är arbetande medlemmar av kungafamiljen. 

Paret ska också betala tillbaka den summa – 30 miljoner – som användes för att bekosta renoveringen av deras flotta bostad Frogmore Cottage. Överenskommelsen slår nämligen fast att Meghan och Harry betalar cirka 200 000 kronor i månaden. 

Fortsätter de betala av i samma takt som nu är de skuldfria om elva år. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.