Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Estelles härliga sommarhälsning

Prinsessan Estelle, pappa prins Daniel och lillebror prins Oscar fikar i skogen i Hälsingland medan mamma kronprinsessan Victoria tar bilden.Foto: Kronprinsessan Victoria
Prins Oscar på Öland.Foto: Kronprinsessan Victoria
Victoria, Oscar och Estelle i Kalmarsund.Foto: Prins Daniel
Syskonkärlek! Estelle och lillebror Oscar kramas på Gotland.Foto: Kronprinsessan Victoria
Prinsessan Estelle på Öland.Foto: Kronprinsessan Victoria
Estelle plockar blommor i Hälsingland.Foto: Kronprinsessan Victoria.
”Hälsningar från oss!”, skriver prins Carl Philip och prinsessan Sofia i ett inlägg på Instagram. Prins Carl Philip har sonen Gabriel i famnen, och i prinsessan Sofias knä sitter prins Alexander.Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se
Prins Daniel, prins Oscar, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle med ponnyn Victor på Solliden i somras.Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se
Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se
1 / 10

Kungaparet har haft en mysig sommar på Öland tillsammans med både sina barn och barnbarn – nu släpper hovet nya bilder på tre generationer Bernadotte på Solliden.

Även prins Carl Philip och prinsessan Sofia släpper en bild från sin familjesommar på Öland.

Samtidigt visar de upp kronprinsessparets egentagna familjebilder från Hälsingland, Gotland, Öland och Kalmarsund.

Kungen och Silvia har flera gånger berättat att en av sakerna de älskar med somrarna på Öland är att hela familjen kan samlas. Med åren har kungafamiljen vuxit, från kungen och Silvias egna tre barn – till dagens sju barnbarn.

Nu släpper hovet nya bilder från kungafamiljens sommar på Solliden på Öland. På en av bilderna står kungen bredvid sin svärson, prins Daniel, som i sin tur står tätt tillsammans med hustrun, kronprinsessan Victoria. I sin famn håller kronprinsessan sin son, prins Oscar.

Prinsen skrattar mot kameran

I förgrunden på bilden sitter drottning Silvia på en höbal. Lutad mot henne står prinsessan Estelle.

https://www.instagram.com/p/Bms47cknnYn/?hl=en&taken-by=kungahuset

På ännu en bild står prins Daniel, prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria vid sidan av en ponny. På hästens rygg: Där sitter prins Oscar och skrattar mot kameran.

https://www.instagram.com/p/Bms5IMingDC/?hl=en&taken-by=kungahuset

Även prins Carl Philip och prinsessan Sofia släpper en bild från sin familjesommar på Öland. På bilden sitter familjen intill varandra. Prins Carl Philip har sonen Gabriel i famnen, och i prinsessan Sofias knä sitter prins Alexander.

”Hälsningar från oss”, skriver prinsparet via Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bms5eQtg2fc/?hl=en&taken-by=prinsparet

Kronprinsessparets egentagna familjebilder

Hovet skriver att kronprinsessan Victoria och prins Daniel vill visa bilder de själva tagit under sommaren. Därför har ytterligare sex bilder publicerats, via Instagram.

Två av bilderna har tagits i Hälsingland. På den första syns prinsessan Estelle och prins Daniel sittande på en mossklädd sten, med prins Oscar stående intill. Alla tre bär gummistövlar – och småkungligheterna äter kakor.

https://www.instagram.com/p/Bms7UUfnC8G/?hl=en&taken-by=kungahuset

Nästa bild från Hälsingland visar hur prinsessan Estelle står i högt gräs – och är helt upptagen av blommor.

Foto: Kronprinsessan Victoria

Fina syskonbilden på Estelle och Oscar

De andra bilderna är tagna på Öland och på en båt i Kalmarsund. På en av bilderna sitter Estelle med sin lillebror i knät. Prinsessan kramar om prinsen bakifrån och båda skrattar.

Ännu en bild visar prinsessan Estelle tillsammans med ponnyn som nämnts ovan.

Foto: Kronprinsessan Victoria

En annan bild visar prins Oscar – iförd blå keps – som pillar med ridredskap.

Foto: Kronprinsessan Victoria

På bilden från båten i Kalmarsund står kronprinsessan Victoria med prins Oscar på höften. Framför dem står prinsessan Estelle med ena handen på höften – och den andra höjd med knuten näve.

Foto: Prins Daniel

Alla bilder, förutom den sista, är tagna av kronprinsessan Victoria. Den sista är tagen av prins Daniel.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.