Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter uppbrottet – här glänser Chris mamma Eva, 76, på fest

Eva O'Neill tog med sig sina döttrar, halvsystrar till Chris, på societetsfest. Från vänster: Natascha, Eva och Tatiana.Foto: FRANZ NEUMAYR
Eva O'Neill är Chris O'Neills mamma och prinsessan Madeleines svärmor.Foto: PATRIK ÖSTERBERG / PATRIK C ÖSTERBERG/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Efter uppbrottet från maken Wolfgang – här strålar Chris O’Neills mamma, Eva, 76, på societetsfest i Österrike.

Vid sin sida hade hon två av sina döttrar: Tatiana och Natascha.

Men till skillnad från tidigare år kom inte sonen Chris eller någon ur den svenska kungafamiljen.

Eva O’Neill, 76, är flitigt omskriven som en av de europeiska societetsdrottningarna.

När hon arrangerade årets upplaga av välgörenhets- och musikgalan Amadeus Weekend i Salzburg flockades fotografer för att få en bild på O’Neill, som är mamma till prinsessan Madeleines make Chris.

Initiativet till galan kommer från Eva själv och arrangeras under festspelen i Salzburg. Pengarna som kommer in går till utvecklingen av den anrika musikfestivalen och lockar ofta societetsfolk och internationella kändisar.

 

LÄS MER: Eva O'Neill har brutit upp med livskamraten 

 

Förra året fick festspelen i Salzburg draghjälp av vårt svenska kungapar – kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Och några år dessförinnan var prinsessan Madeleine och Chris O’Neill där.

– Det var många journalister där som väntade på att någon ur den svenska kungafamiljen skulle komma, men ingen dök upp, säger fotografen Franz Neumayr, som säger att evenemanget i år var betydligt mindre än vad det brukar vara sett till gästlistan.

Brutit upp från livskamraten Wolfgang Seybold

Hovets informationschef, Margareta Thorgren, bekräftar att ingen ur den svenska kungafamiljen närvarade vid Amadeus Weekend i Salzburg i år.

Och Eva O’Neill hade heller inte någon partner vid sin sida. Förhållandet med stjärnadvokaten Wolfgang Seybold tog slut förra året – efter att de hållit ihop i 20 års tid.

 

LÄS MER: Eva O'Neills snygga klädstil 

 

– Det stämmer, vi är inte längre ett par, berättade Wolfgang Seybold för Svensk Damtidning.

Gick på konserten med döttrarna Tatiana och Natascha

Eva O'Neill och Tatiana.Foto: NEUMAYR/LEO

I stället kom Eva O’Neill med sina två döttrar, Chris halvsystrar, Tatiana och Natascha. 

Eva O’Neill närvarade vid två av konserterna under Amadeus Weekend, vars organisation hon är ordförande för.

 

LÄS MER: Här är bilderna inifrån Eva O'Neills lyxhus 

 

Vid det ena tillfället kom hon i en lång, åtsittande, klänning i gråvit färg. För den andra konserten valde hon en knälång klänning i rosa med ett diskret blommigt mönster.

Intill sig hade hon sina två döttrar som, precis som sin mamma, hade bländande smycken på sig.