Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här dödar Meghan och Kate ryktena om sprickan

I nio månader har bråkryktena omgärdat de två hertiginnorna.Foto: MARK GREENWOOD/IPS/SHUTTERSTOCK / MARK GREENWOOD/IPS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Men i veckan har de uppträtt tillsammans två gånger.Foto: JUERGEN HASENKOPF/SHUTTERSTOCK / JUERGEN HASENKOPF/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Senast under Wimbledon-finalen på lördagen, då de sågs skratta och le tillsammans.Foto: JUERGEN HASENKOPF / IMAGO IMAGES / HASENKOPF WWW.IMAGO-IMAGES.DE

I nio månaders tid har hertiginnorna Meghan och Kate omgärdats av rykten om illsinnade bråk.

Nu begraver ryktena, skriver Daily Mail.

På lördagen besökte svägerskorna Wimbledon för att se damernas final mellan Serena Williams och Simona Halep, där de båda såg ut att njuta av varandras sällskap.

Trots bråkryktena kunde hertiginnorna Meghan och Kate under lördagen besöka damernas Wimbledon-final tillsammans, där de syntes skratta och le tillsammans med Pippa Middleton, skriver Daily Mail.

På lördagsmorgonen tog sig Kate till All England Club i södra London, där tennisturneringen äger rum, innan Meghan anlände. Där deltog hon vid en lunch för klubbmedlemmar och tidigare tennismästare, i sin roll som beskyddare för klubben.

Det är andra gången på en vecka som hertiginnorna uppträder offentligt tillsammans, efter att de tidigare besökt en välgörenhetsmatch i hästpolo på onsdagen.

Kontrovers kring Meghans klädsel

För Meghan, som är nära väninna med Serena Williams, blev det – trots det goda sällskapet – en snöplig match, då Williams blev utklassad av Simona Halep. Den 27-åriga rumänskan krossade motståndet i två raka set och tog sin första titel i den ärofyllda turneringen.

Besöket var även Meghans andra i veckan – efter att hon skapat kontrovers under sitt senaste besök. Hertiginnan bar nämligen jeans, vilket strider mot klubbens regler. Dessutom fick ordningsvakter gripa in när fans försökte knäppa bilder på henne.

Bröt mot kungligt kodex

I november förra året uppstod ryktena om hertiginnornas bråk efter att Harry och Meghan planerat att flytta ut från Kensington Palace, skriver Daily Mail. Därefter har brittiska medier rapporterat om flera incidenter dem emellan.

Även under Wimbledonfinalen ska hertiginnan Meghan enligt tidningen ha uppträtt olämpligt. Bland annat skriver de att hon applåderat extra mycket åt vännen Serena, medan hon sett irriterad ut då det gått bra för Halep – ett brott mot kunglig uppförandekodex, skriver Daily Mail.

Benjamin, 22: Mamma och syster anslöt till IS

Berättar om uppväxten – och svågern Michael Skråmo

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.