Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter barnbeskedet: Namnen som favorittippas hos bettingbolagen

Meghan Markle och prins Harry befinner sig just nu på en resa i Australien – och redan nu väcker nyheten om parets första barn stor uppmärksamhet. Foto: I-IMAGES/POLARIS IMAGES
Meghan MarkleFoto: STEPHEN LOCK / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Så sent som i måndags offentliggjordes nyheten att Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn nästa år. 

Redan nu har namnet på den framtida prinsen eller prinsessan börjat diskuteras, skriver tidningen People.

Det har bara gått några dagar sedan det brittiska hovet annonserade att Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn. Men spekulationerna om namnet på det kommande barnet kommit i gång direkt. 

 

 

När Meghan och hennes prins Harry var i Australien i veckan bestämde de sig för att ta en tur i en av Melbournes spårvagnar. Inte ont anande klev de på en vagn med två särskilt frågvisa 12-åringar. 

– Hon sa att hon inte hade något namn än eftersom det var så tidigt, säger Ella burns, 12, efter att ha frågat ut den tålmodige Meghan Markle under spårvagnsresan. 

Meghan Markle ska samtidigt ha berättat att de fått en lång lista med namnförslag från nära och kära och att de ”ska sätta sig ner och titta på dem”.

 

Prins Harry och Meghan Markles första barn väntas födas i vår. Foto: MEGA / MATRIX/IBL THE MEGA AGENCY

 

Victoria – populäraste namnet hos bettingfirmorna 

Parets första barn är väntat till våren och enligt en källa mår Meghan bra och har haft sitt första ultraljud. 

Nu har brittiska bettingfirmor fullt upp med att förutspå barnets framtida namn. Det populäraste namnet är Victoria som hoppade upp på åtta gånger pengarna bara någon minut efter att man anonnserat graviditeten. 

Alice och Elizabeth är också två favoriter. Skulle Meghan bära på en liten prins är Albert och Arthur de två populäraste namnen. 

Även Diana och Charles, efter prins Harrys föräldrar, är med bland de topplistade namnen.