Drottning Elizabeths nya sambo – vännen flyttar in

Inviger nya metrolinjen – uppkallad efter drottningen själv • Välkomnas av premiärministern.
Drottning Elizabeth har tidigare sagt att Angela Kelly är ”som en syster” för henne.
Foto: I-IMAGES / POLARIS / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES
Angela Kelly ses som en av drottning Elizabeths mest anförtrodda medhjälpare och har varit bland annat drottningens personliga assistent och påkläderska i snart 30 år.
Foto: RAY TANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL REX/IBL
Angela Kelly har blivit en viktig del av drottning Elizabeths inre krets.
Foto: CAMERA PRESS/IBL

Drottning Elizabeth har välkomnat ett nytt tillskott till Windsor Castle.

Nämligen en av hennes närmsta vänner och mest anförtrodda medhjälpare, Angela Kelly, skriver Hello Magazine.

– Jag älskar drottningen och allt som har med henne att göra, har Angela Kelly tidigare sagt i en intervju med The Telegraph.

Angela Kelly har varit drottning Elizabeths personliga assistent, rådgivare och påkläderska i snart 30 år. Hon är en viktig del av drottningens inre krets och har tidigare beskrivits ”som en syster” för drottningen.

Deras vänskap verkar ha tagit ett ytterligare steg då Angela ska ha flyttat in till Windsor Castle, i sviten bredvid drottningens, enligt Hello Magazine.

Flyttar in permanent

Det är dock inte första gången som Angela Kelly bor i slottet. Hon var en del av ”HMS Bubble”-teamet som satt i karantän tillsammans med drottning Elizabeth och framlidne prins Philip under coronapandemin.

Under karantänen fick drottningen hjälp av sin mest förtrogna med att bland annat fixa håret och förbereda sig inför kamerorna innan digitala engagemang och möten.

”Jag älskar drottningen”

Drottning Elizabeths och Angela Kellys vänskap stärks av deras gemensamma intressen och samtalsämnen.

– Vi är två typiska kvinnor. Vi diskuterar kläder, smink, smycken. Vi brukar säga, ”skulle det här smycket passa den klädseln?”, har Angela tidigare sagt till The Telegraph.

Angela tar dock inte sin vänskap med drottningen för given.

– Jag älskar drottningen och allt som har med henne att göra. Hon har låtit mig komma närmre henne genom åren. Jag skulle aldrig gå över gränser som satts och jag känner vördnad för drottningen, fortsatte Angela Kelly.

Drottningens hemliga relationer med presidenterna 

Drottning Elizabeth II träffar Joe Biden – den tolfte amerikanska presidenten hon möter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.