Tillbaka efter skandalen: ”Blir mardröm för henne”

Höjdpunkterna från omtalade intervjun med Harry och Meghan
Piers Morgan förlorade jobbet efter att ha kritiserat hertiginnan Meghan.
Foto: JW / AVALON / STELLA PICTURES
Meghan sade under Oprah Winfrey-intervjun att hon hade haft självmordstankar.
Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES

Piers Morgan förlorade sitt tv-jobb efter att ha kritiserat hertiginnan Meghan.

Nu har Morgan fått två nya högprofilerade jobb som krönikör och programledare – och lovar att Meghan inte har hört det sista från hans håll.

– Detta blir en mardröm för henne, säger Piers Morgan till The Sun.

Piers Morgan ledde tv-programmet ”Good Morning Britain” i över fem år. Under den tiden var han ofta mycket kritisk mot Meghan. Det kulminerade efter den omtalade Oprah Winfrey-intervjun när Meghan sade att hon hade haft självmordstankar. 

– Jag tror inte på ett ord Meghan Markle säger, sade Piers Morgan i ”Good Morning Britain”.

Den brittiska tillsynsmyndigheten Ofcom fick in över 57 000 anmälningar mot programmet vilket gör det till det mest anmälda tv-ögonblicket någonsin i Storbritannien.

Det slutade med att Piers Morgan, efter att ha kritiserats av sina kolleger, stormade ut från tv-studion i direktsändning och fick lämnade sitt jobb.

Piers Morgan ledde ”Good Morning Britain” tillsammans med Susanna Reid.
Foto: ITV/SHUTTERSTOCK

”Jag måste rikta ett speciellt tack till Meghan”

Det blev häromdagen klart att Piers Morgan kommer att leda ett nytt tv-program och även vara krönikör för tidningen The Sun enligt CNN. Han kallar det en ”större comeback än Cristiano Ronaldo”, fotbollsstjärnan som nyligen återvände till Manchester United efter tolv år.

– Jag måste rikta ett speciellt tack till Meghan, säger Piers Morgan som är övertygad om att hans nya jobb kommer att ge henne rejäl huvudvärk:

– Jag kan slå vad om att hon firade att jag lämnade ”Good Morning Britain” så detta blir en mardröm för henne. Skål, Meghan!

Meghans projekt för att hjälpa kvinnor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.