”Det steg Meghan åt huvudet att bli kunglig”

Höjdpunkterna från omtalade intervjun med Harry och Meghan
Hertiginnan Meghan.
Foto: DPPA/SIPA USA
Lady Colin Campbell.
Foto: KEITH MAYHEW / CAMERA PRESS/IBL
Prins Harry och Meghan Markle gifte sig 2018.
Foto: BEN BIRCHHALL / AP TT NYHETSBYRÅN

Meghan Markle blev en helt annan person när hon gifte sig med prins Harry och ”går inte att känna igen längre”.

Det hävdar societetskvinnan lady Colin Campbell som håller med Thomas Markle om kritiken mot dottern Meghan.

– Hon är inte samma person som hon brukade vara, så fort hon blev en kunglighet steg det henne åt huvudet, säger lady Colin Campbell enligt Express.

Meghan har inte träffat sin pappa Thomas Markle sedan han lämnade återbud till att närvara vid hennes bröllop 2018. Han lägger huvudansvaret för sprickan på prins Harry men har också flera gånger uttalat sig kritiskt om Meghan. Thomas Markle sade den 12 augusti att han tycker att hans dotter har ”förändrats” sedan hon och prins Harry blev ett par.

– Hon är inte längre den dotter jag kände. Min dotter brukade vara mycket mer generös och kärleksfull än hon är nu , sade Thomas Markel till GB News.

Thomas Markle och dottern Meghan.
Foto: BACKGRID UK/IBL

”Hon går inte att känna igen längre”

Nu får Thomas Markle medhåll av societetskvinnan lady Colin Campbell.

– Den Meghan Markle som prins Harry mötte och den Meghan som svassar omkring nu är två helt olika personer. Det är som hennes pappa säger, hon går inte att känna igen längre, säger lady Colin Campbell enligt Express.

Meghan och Harry meddelade i januari 2020 att de lämnade det brittiska kungahuset. Paret har en son, Archie Mountbatten-Windsor som föddes den 6 maj 2019, och en dotter, Lilibet Mountbatten-Windsor som föddes den 4 juni 2021.

Meghans projekt för att hjälpa kvinnor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.