Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det bar Victoria under födelsedagsfirandet

Victorias småblommiga klänning kommer från det franska märket Zadig and Voltaire. Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Håret hade Victoria i en stram uppsättning och på naglarna hade hon en somrig korallfärg. Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel under lördagens firande på Öland.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bild från förra årets firande då Victoria bar samma sandaletter från H&M som hon bar i år.Foto: SVEN LINDWALL

Kronprinsessan Victoria tog emot alla gratulationer på Solliden i en skir blommig sommarklänning. 

Till det bar hon silvriga sandaletter, som verkar vara favoriter hos kronprinsessan. 

Samma par bar hon under sitt födelsedagsfirande förra året. 

Det var en kronprinsessa som strålade när hon tog emot folkets gratulationer på Solliden i dag. 

Och det var en varm och solig dag och Victoria klädde sig som vanligt mycket passande för tillfället. 

I år bar hon en skir, småblommig klänning från det franska märket Zadig & Voltaire. Klänningen är vadlång med liten volang i midjan. Håret hade hon i en låg, stram uppsättning och på naglarna hade hon en somrig korallfärg. 

 

LÄS MER: Estelle charmade alla vid Victorias firande

 

Till klänningen bar hon ett par silvriga sandaletter med liten volang över tårna. Sandaletterna kommer från H&M – och är ett par som verkar gå hem hos Victoria. 

Samma par bar hon under firandet av sin 40-årsdag på Solliden förra året.

Victoria i samma skor förra året. Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES
Prinsessan Estelle bar en ny, randig klänning och prins Oscar ett set från Aletta tillsammans med skor från Adidas. Runt halsen har Estelle ett fjärilshalsband från Kreuger Jewelry.Foto: PELLE T NILSSON / PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Då matchade hon skorna från H&M till en ljusblå skjortklänning – exklusivt sydd åt kronprinsessan av designern Camilla Thulin. 

H&M en favorit hos Victoria 

Det händer ofta att kronprinsessan använder kläder från den svenska kedjan vid finare tillfällen. På Nobelfesten 2016 kom hon i en klänning från H&M, något som fick stor uppmärksamhet. 

 

LÄS MER: Gästerna i skratt efter kungens ord

 

Kronprinsessan Victoria uttryckte sin tacksamhet över hur många som tagit sig till Solliden för att fira henne på hennes födelsedag. 

– Kära vänner och Sollidenbesökare tack för att ni alla är här i dag. Varje år blir jag lika förvånad att så många väljer att komma hit i dag på min födelsedag. Det gör mig väldigt varm i hjärtat. Det betyder väldigt mycket, sa hon i sitt tal. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.