”Den största konflikten är mellan Meghan och William”

Höjdpunkterna från omtalade intervjun med Harry och Meghan
Prins William och hertiginnan Kate.
Foto: DPPA/SIPA USA
Meghan hängde ut Kate under Oprah-intervjun.
Foto: AVALON / STELLA PICTURES

Den största konflikten efter prins Harrys och hertiginnan Meghans beslut att lämna brittiska kungahuset och parets kontroversiella tv-intervju är inte mellan bröderna William och Harry – utan mellan Meghan och William.

Det hävdar hovexperten Dan Wootton.

”Han kommer ha svårt att förlåta henne för skadan hon orsakat”, skriver Dan Wootton som citerar källor vid hovet i Daily Mail.

När Meghan skulle träffa William för första gången var hon enligt en bekant ”inställd på att bli grillad”, skriver Mirror. Men mötet gick mycket bra.

– Jag har sett fram emot att träffa kvinnan som får min bror att le så där fånigt, sade William till Meghan under mötet.

William och Meghan ”kom utmärkt överens efteråt” enligt hovexperten Omid Scobie. Men det förändrades när Harry och Meghan valde att lämna det brittiska kungahuset.

– William tycker att Meghan uppförde sig respektlöst mot hans familj och drottningen, säger en källa vid hovet enligt Daily Mail.

”William kan inte acceptera hur Meghan har behandlat hans fru”

Williams åsikt om Meghan ska enligt källan ha försämrats rejält efter Oprah-intervjun.

– Meghan gick över gränsen när hon hängde ut Kate under tv-intervjun som personen som fick henne att gråta, säger en annan källa vid hovet och fortsätter:

– Mycket har sagt om problemen mellan Kate och Meghan, mellan William och Harry, men den största konflikten som existerar nu är den mellan William och Meghan. William kan helt enkelt inte acceptera hur Meghan har behandlat hans fru.

Så var stämningen mellan prinsarna under begravningen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.