Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför saknas Kate – när alla andra får vara med

Kate saknas i den nya dokumentären.Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES
Meghan och Harry.Foto: VICTORIA JONES / AP / TT NYHETSBYRÅN

Den nya dokumentären ”Queen of the World”, som fokuserar på det brittiska samväldet, ger plats åt Meghan, Harry och William.

Men Kate är inte med.

Anledningen? Hon var i slutet av sin graviditet och hade inga kungliga uppdrag när dokumentären filmades, skriver People.

Det brittiska samväldet, som består av 53 länder som tidigare varit territorier i det brittiska imperiet, är fokus för den nya dokumentären ”Queen of the World” som kommer att sändas på ITV i Storbritannien och HBO i USA.

Dokumentären kretsar till stor del runt ett möte med de 53 ländernas regeringschefer, kallat CHOGM, i april – något som gör att Kate, hertiginnan av Cambridge, inte medverkar.

– Kate var till stor del frånvarande under huvuddelen av inspelningen, säger en källa med insyn i dokumentären till People och fortsätter:

– CHOGM var fokus och då skulle hon föda när som helst.

Kate kommer dock att synas i bild, eftersom det också filmats vid evenemang där hon deltog. Däremot ger hon inga intervjuer, vilket Meghan, Harry och William gjort.

Meghans avslöjande om brudklänningen

I dokumentären avslöjar Meghan, hertiginna av Sussex, nya detaljer om sin bröllopsklänning. Slöjan innehåller en bit tyg som kommer från känningen hon bar på sin första dejt med prins Harry. Dessutom har den de 53 länderna i samväldets landsblommor inbroderade.

–Det är en bit blått tyg som är insytt. Det var mitt ”something blue”. Det är tyg från klänningen som jag bar på vår första dejt, säger hon i dokumentären.

Detaljen om slöjan höll hon dock hemlig för den blivande maken.

– Jag visste att det skulle bli en rolig överraskning för min make, säger Meghan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.