Kate Middleton i klackar när prinsessan Charlotte döptes.Kate Middleton i klackar när prinsessan Charlotte döptes.

Kate Middleton i klackar när prinsessan Charlotte döptes.

Kate i Jenny Peckham-klänning och nudefärgade pumps när prinsessan Charlotte visades för världen. Foto: Tim Rooke/Rex ShutterstockKate i Jenny Peckham-klänning och nudefärgade pumps när prinsessan Charlotte visades för världen. Foto: Tim Rooke/Rex Shutterstock

Kate i Jenny Peckham-klänning och nudefärgade pumps när prinsessan Charlotte visades för världen.

 Foto: Tim Rooke/Rex Shutterstock
Höggravid med drömhår, neonrosa kappa och svarta klckar, givetvis.Höggravid med drömhår, neonrosa kappa och svarta klckar, givetvis.

Höggravid med drömhår, neonrosa kappa och svarta klckar, givetvis.

Kate matchar sin vita kappa med svart pumps. Foto: Rupert Hartley/RexKate matchar sin vita kappa med svart pumps. Foto: Rupert Hartley/Rex

Kate matchar sin vita kappa med svart pumps.

 Foto: Rupert Hartley/Rex

Därför är Kate grym på att gå i högklackat

Publicerad

Svårt att gå i högklackat?

Du är inte ensam.

Men kanske kan Kate Middletons knep hjälpa dig att gå snyggt i pumps.

En skinnbit i rätt format är allt som krävs!

Man undrar ju hur de orkar.

Ja, kungligheterna och kändisarna som alltid syns i högklackat. Får de inte ont i fötterna? Och hur kan de gå snyggt i pumps på grusgångar och över kullerstenar?

Hertiginnan av Cambridge, Kate Middleton, är en av dessa som alltid ser så obesvärad ut när hon tar sig fram. Oavsett om hon bär sina nudefärgade favoriter från L.K. Bennett eller platåpumps från Jimmy Choo.

Och visserligen har Kate hunnit gå i pumps under många år men hemligheten bakom varför hon är så grym på att gå i klackar sitter i skon. Eller snarare i sulan som Kate alltid bär i högklackat.

Kate Middleton väljer italiensk sula

Enligt Vanity fair är det en sula från Alice Bow som är grejen. Det är brittiska designern Rachel Bowditch som designat sulan som passar i alla skor och Kate ska enligt en källa till tidningen ha beställt flera par.

Sulorna finns i en mängd olika färger i storlek 35-42 och kostar cirka 190 kronor paret.

Ökat intresse för skinnsula

Sulorna i italienskt skinn är handgjorda men företaget vill varken bekräfta eller dementera huruvida Kate bär dem i sina skor eller inte. Däremot har man sett ett markant ökat intresse för sulorna skriver Vanity fair vidare.

Säkert är däremot att vi på Allt om Mode tacksamt tar emot alla tips som gör det enklare, och bekvämare, att ta sig fram i högklackat.

Och har Kate Middleton fallit för den här sulan kan den vara värd att testa.

Läs också: Kan tejp vara räddningen när du går i pumps? Om du använder den så här!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.