Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chris O'Neill fyller år
– här myser familjen

<p>Familjen promenerade i Rosendals trädgård.</p>Foto: Läsarbild
Prinsessan Madeleine.Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild

Hipp, hipp, hurra!

Här firar Chris O´Neill sin födelsedag tillsammans med prinsessan Madeleine och lilla prinsessan Leonore och det nya tillskottet prinsen Nicolas.

På bilderna syns det hur de myser ihop i Rosendals trädgård på Djurgården.

Det var under en solig dag i Stockholm som hela familjen begav sig till Rosendals trädgård ute på Djurgården, efter att tidigare under dagen ätit brunch på restaurangen Broms på Östermalm i centrala Stockholm.

Tillsammans firade de Chris O'Neills 41-års dag.

– De var ute på en liten promenad. Nicolas låg i barnvagnen och Leonore sprang runt och jagade gäss, säger en person på plats till Expressen.

Lekte tillsammans

Efter ett tag tog Chris barnvagnen med Nicolas och satte sig i skuggan för att ta det lugnt, medan Madeleine och Leonore fortsatte sin lek i det gröna gräset.

– I bland trillade Leonore, men då var Madeleine snabbt där med en hjälpande hand, säger personen på plats.

Hovet säger att familjen under dagen har firat Chris O'Neills födelsedag och att de har gjort det privat.

"Firade privat"

– Det är mycket positiva saker som har hänt inom familjen under den senaste tiden och i dag fyller Chris år och det firas tillsammans med familjen privat, säger Informationschef Margareta Thorgren.

Under lördagseftermiddagen lämnade familjen parken för att ta sig vidare in mot stan. Då hade lilla prinsessan Leonore fått en liten festis att smutta på.

– Det såg ut som att de hade roligt ihop, säger personen på plats som Expressen varit i kontakt med.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.