Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlene saknar barnen ”enormt mycket” – nämner inte Albert

Furstinnan Charlene av Monaco.
Foto: Instagram
Furst Albert av Monaco och hustrun Charlene.
Foto: KEVIN DIETSCH/UPI/SHUTTERSTOCK

Furstinnan Charlene av Monaco säger att hon saknar sina två barn ”enormt mycket” i en ny intervju.

Maken, furst Albert, nämner hon dock inte med ett ord, skriver Daily Mail.

Furstinnan Charlene, 43, har varit strandad i hemlandet Sydafrika sedan i våras efter att ha drabbats av allvarliga infektioner i luftvägarna under en resa. Charlene genomgick förra veckan sin tredje operation på fyra månader.

– Hon mår bättre, även om det har varit väldigt komplicerat för henne i och med att hon har drabbats av flera olika hälsoproblem, sade maken furst Albert till Radio Monte Carlo efter operationen.

Charlenes familj, furst Albert, 63, och barnen Jacques och Gabriella, är kvar i Monaco. En intervju med furstinnan som gjordes tidigare i oktober lades häromdagen upp på hennes Instagram-konto.

– Jag har genomgått en operation och den gick fint. Jag mår bra och känner mig mycket starkare. Nu har jag en operation kvar. Jag längtar efter att få komma hem till mina barn som jag saknar enormt mycket, säger Charlene och fortsätter:

– Alla mammor som har varit åtskild från sina barn i månader vet hur det känns.

Maken Albert nämnde Charlene inte med ett ord i intervjun.

Furstinnan Charlene och maken Albert med barnen Jacques och Gabriella.
Foto: Instagram

Albert: ”Hon lämnade inte för att hon var arg på mig”

Magasinet Madame Figaro har hävdat att äktenskapet mellan furst Albert av Monaco och hustrun Charlene knakar i fogarna och att Charlene ska vara på husjakt i Sydafrika. Kungahistorikern Philippe Delorme har påstått att det alltid funnits en känsla av ”arrangerat äktenskap” kring Albert och Charlene. Hovexperten Stéphane Bern hävdar att Charlene sällan bor tillsammans med Albert i palatset när hon är i Monaco utan i stället huserar i en egen lägenhet.

Furst Albert tillbakavisade förra månaden uppgifterna om problem i äktenskapet.

– Hon lämnade inte Monaco bara så där. Hon lämnade inte för att hon var arg på mig eller någon annan. Hon gick inte i exil. Det handlar absolut bara om ett medicinskt problem som var tvungen att behandlas, sade furst Albert till People.

Här är fredagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.