Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlène nobbade den kändistäta balen

Charlotte Casiraghi klädd i rosenrosa till välgörenhetsecentet Rose Ball i Monaco. Hon var kvällens mest lysande stjärna i sin coutureklänning och snygga håruppsättning.Foto: Pls Pool
Charlène valde att stanna hemma denna afton.Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame
Charlotte var klädd i en Chanel-klänning från vårsommarkollektionen 2015 och matchade den med svarta pumps.Foto: Pls Pool
Festens meste modeorakel var givetvis Karl Lagerfeld - här flankerad av kungligheterna Charlotte Casiraghi och prinsessan Caroline av Hanover och furst Albert av Monaco.Foto: Lionel Cironneau
Caroline var klädd i vit klänning med smala axelband och Albert hade valt en svart smoking till denna afton.Foto: Olivier Huitel/Crystal Pictures
Under kvällen underhöll sångerskan Lily Allen - bland annat iklädd den här annorlunda scenkostymen.Foto: Pls Pool
Lily Allen klädde sig senare i en mer praktiskt klänning, här syns hon i sällskap med av kvällens celebra gäster, modedesignern Karl lagerfeld.
Caroliones son Pierre Casiraghis med fästmö Beatrice Borromeo som bar kvällens mest silvergnistrande klänning.Foto: Olivier Huitel/Crystal Pictures
1 / 8

Charlène nobbade den kändistäta balen som hyllade hela världens stilikon Grace Kelly.

Men Karl Lagerfeld, Lily Allen och Charlotte Casiraghi såg ändå till att mode och trendiga klänningar stod i centrum på The Rose Ball i Monaco.

Det årliga arrangemanget Rosornas Bal i Monaco är en kändistät och glittrande tillställning som i år hölls för 61:a gången i ordningen.

Kvällen var också en välgörenhetsgala där stilikonen tillika furst Alberts mamma Grace Kelly, som gick bort 1982, var i fokus.

Under kvällen samlade man nämligen in pengar till Grace Kellys fond och många prominenta gäster var därför i vanlig ordning på plats i arenan Sporting Monte Carlo i Monaco.

Karl Lagerfeld bakom modefest

Med stilsäkra gäster som Karl Lagerfeld, Charlotte Casiraghi och Pierre Casiraghis fästmö Beatrice Borromeo på listan blev också tillställningen en riktig modefest.

Charlotte Casiraghi som nyligen frontade franska Vouges omslag visade upp sig på dansgolvet i en rosa långklänning med svarta detaljer i form av markerade sömmar.

29-åriga Beatrice Borromeo, som snart blir en del av den kungliga familjen i Monaco på riktigt, tog ut svängarna och hade klätt upp sig i en silverfärgad silverskapelse värd en kunglig bal.

Till det bländade hon de andra gästerna med ett vackert diamanthalsband och matchande örhängen.

Charlène nobbade festen

Fursten själv var självklart på plats och även hans syster prinsessan Caroline av Hannover. Men Alberts hustru tillika furstinnan Charlène av Monaco syntes inte till.

Enligt Hello Magazine var hon i stället hemma för att ta hand om tvillingarna Gabriella och Jacques som såg världen för första gången i december förra året.

Men frågan är om den 37-åriga furstinnan ändå hade haft någon chans att överglänsa kvällens mest vågade utstyrsel signerad Chanels modeskapare Karl Lagerfeld.

För det var den 81-åriga modeikonen som låg bakom kvällens underhållare, artisten Lilly Allens, spektakulära klänning enligt Daily Mail.

Klädd i neonrosa kappa och en gigantisk kapuschong formad av vita och rosa rosor fick hon säkerligen många av Europas societetsdamer att sätta i halsen.

Men kreationen hade knappast passat i ett bättre sammanhang än på The Rose Ball.