Charlène i jeans och med ny söt accessoar

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Charlene har fått en ny familjemedlem i hunden Monte, som är en chihuahua.
Foto: Crystal Pictures
37-åriga furstinnan var i vanlig ordning elegant klädd när hon gästade ett rugbyarrangemang för barn i Monaco. Till sina kläder bar Charlene en ny mycket söt accessoar i famnen - hunden Monte.
Foto: Junior / Bestimage
Den nya lilla familjemdlemmen såg ut att trivas i furstinnans famn. och Charlene såg inte ut att må speciellt dåligt hon heller.
Foto: Junior / Bestimage
Charlene var klädd i vit blus, matchande skärp och en armlös kappa i svart och vitt. Men något överraskande bar den förnäma och eleganta kungligheten vanliga blåjeans.
Foto: Junior / Bestimage
Paris Hilton är en av alla kändisar som gjort hundar, och i många fall Chihuahuan, till en söt accessoar.
Foto: Splash News
Även svenska Hollywoodfrun och skådespelerskan Britt Ekland har en liten hund. Den heter Tequila och följer henne överallt i livet.
Foto: Anna-Karin Nilsson
I början av december 2014 fick Charlene och Albert II tvillingarna Gabriella och Jacques. Två efterlängtade barn som skapat mycket glädje i Monaco.
Foto: Guillaume Horcajuelo / Epa / Tt
Furstinnan Charlene klär sig alltid elegant. Här i en midnattsblå och ärmlös klänning.
I vanliga fall klär sig 37-åringen som vi är vana att se kungligheter, i dyra vackra klänningar. Men nu visar hon att en furstinna även kan klä sig i vanliga jeans.
Foto: Alain Benainous
1 / 10

Charlène av Monaco visade upp sig i jeans och med ny söt accessoar.

Men det handlar inte om ett halsband, örhängen eller tvillingarna Gabriella och Jacques.

I stället har furstinnan gjort som Paris Hilton och Britt Ekland - och skaffat sig en söt liten hund.

Det har snart gått ett halvår sedan furstinnan Charlène födde tvillingarna Gabriella och Jacques.

Efter många år av spekulationer om huruvida furstinnan och hennes make Albert II kunde få barn var lyckan total när Monacos framtida kungligheter såg dagens ljus den 10 december 2014.

Klädd i jeans

Och är när 37-åringen nyligen visade upp sig i samband med en rugbytävling för barn, arrangerad av hennes egen stiftelse, strålade furstinnan ikapp med solen.

I vanlig ordning var Charlène elegant klädd, nu i vit blus, matchande skärp och en ärmlös svartvit kappa.

Men för ovanlighetens skull bar furstinnan något överraskande ett par vanliga blåjeans, något som hon dock såg väldigt bekväm ut med.

Hunden heter Monte

Men kläderna till trots, mest uppmärksamhet fick furstinnan över sin nya mycket söta accessoar tillika familjemedlem, hunden Monte, som franska medier, däribland Radio Monaco och Pure People, pekar ut som en chihuahua.

Den lilla hunden vilade tryggt i Charlènes armar och såg ut att mysa i hennes sällskap.

Men det var inte bara Monte som fick krypa upp i Charlènes famn. För flera av barnen som var med i den internationella rugbyturneringen såg mötet med den monegaskiska kungligheten som ut att vara känslosamt.

Tröstade gråtande barn

En liten pojke ska till och med ha börjat gråta, men fick snabbt en tröstande kram och en hand som torkade hans tårar från kinden.

Men var befann sig då tvillingarna prinsessan Gabriella och kronprins Jacques?

De fick enligt uppgift stanna hemma, men inte i palatset i Monaco. Den jättelika byggnaden håller nämligen på att renoveras, och fursteparet har tvingast flytta ut till en villa i utkanten av Monaco under två månader.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.