Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carl Philips och Sofias kärlekspromenad vid havet

På fredagskvällen sågs prinsparet lämna ett semesterhus för att promenera med barnen på en grusväg ner till havet.Foto: STELLA PICTURES
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia befinner sig i Båstad på Västkusten.Foto: STELLA PICTURES
Båstad ligger Carl Philip och Sofia varmt om hjärtat.Foto: STELLA PICTURES

I Båstad samlas just nu världseliten i padeltennis.

För att skänka lite kunglig glans över turneringen befinner sig prins Carl Philip och prinsessan Sofia på orten.

Helgen inleddes med en kärleksfull promenad vid vattnet – där de gladeligen ställde upp på fotografering med nyfikna förbipasserande.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia befinner sig i Båstad. Tennisveckan – som prinsparet regelbundet besöker – är över för den här gången. I stället har världseliten i padeltennis samlats på orten för Swedish Padel Open. 

På fredagskvällen sågs prinsparet lämna ett semesterhus för att promenera med barnen på en grusväg ner till havet, en bit utanför hamnen i Båstad. 

Carl Philip och Sofia var till synes på gott humör, paret höll om varandra och hade inga problem med att ställa upp på att fotograferas och prata en stund med flera nyfikna förbipasserande på vägen ner till vattnet.

Ska dela ut pris

Där lät de sina barn leka fritt en stund. Sedan vände de tillbaka upp mot huset. Anledningen till prinsparets besök är den här gången att Carl Philip ska dela ut ett pris till vinnaren i turneringen "Mårtens Trophy". 

– Jag har ingen mer information än att prinsen delar ut pris till vinnaren på söndag, säger Ulrika Näsholm vid hovets informationsavdelning.

Båstad ligger Carl Philip och Sofia varmt om hjärtat. På nattklubben Pepe's Bodega föll de för varandra i juli 2009. Ett halvår senare kunde Expressen som första tidning rapportera att de träffades.

Den 13 juni 2015 fick paret slutligen varandra efter att ha fått kämpa för sin kärlek. När Sofia kom in genom dörrarna till Slottskyrkan i Stockholm till tonerna av Enyas Athair ar Neamh - Fader i himlen - kom tårarna för många gäster. Efter vigseln kunde hon titulera sig prinsessa och hertiginna av Värmland.