Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beslutet om Meghan – för drottningens skull

Så var stämningen mellan prinsarna under begravningen
Prins Harry.
Foto: KGC-178 / STELLA PICTURES/KEN GOFF KEN GOFF
Drottning Elizabeth.
Foto: WP#JRAK / WENN.COM TT NYHETSBYRÅN
Hertiginnan Meghan.
Foto: AVALON / STELLA PICTURES

Prins Harry skulle egentligen ha återvänt hem till Kalifornien och sin gravida fru Meghan direkt efter helgens begravning av prins Philip.

Nu överväger Harry att stanna kvar i England för att närvara vid drottning Elizabeths 95-årsdag på onsdag – och för att tillbringa mer tid med sin pappa prins Charles, skriver Page Six.

Meghan, som är gravid, valde att inte flyga med maken Harry för att närvara vid prins Philips begravning i helgen. Men en krans med ett handskrivet kort från Meghan lämnades i kapellet där begravningen hölls.

Planen var egentligen att Harry skulle flyga hem till Kalifornien under måndagen.

– Men om allt går bra skulle han kunna stanna till drottningens födelsedag, säger en källa till The Sun.

Drottning Elizabeth fyller 95 år onsdagen den 21 april. Prins Charles har också sagt att han är mån om att tillbringa så mycket tid som möjligt med sin son under veckan.

– Det har talats om att Charles och Harry ska promenera omkring på Windsor, säger en källa vid hovet till Mail On Sunday.

Kommer att närvara när statyn av prinsessan Diana avtäcks

Källor vid hovet säger att det fanns förhoppningar om att begravningsceremonin skulle lätta på spänningarna som uppstod mellan bröderna efter Harrys och Meghan beslut att lämna kungahuset, följt av parets kontroversiella tv-intervju med Oprah Winfrey. Prins William bad personligen att inte behöva gå sida vid sida med sin bror under begravningsceremonin, men bröderna sågs också prata med varandra på ett till synes avslappnat sätt under ceremonin.

Harry har bekräftat att han kommer närvara, tillsammans med sin bror William, vid avtäckningen av statyn som hedrar deras mamma prinsessan Diana den 1 juli vid Kensington Palace.

Så var prins Philips begravning

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.