Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beatrice tvingas ställa in sin fest – på grund av Andrew

Prins Andrew lämnar sina offentliga uppdrag för brittiska kungahuset.
Prinsessan Beatrice av York med sin fästman Edoardo Mapelli Mozzi.Foto: PPE/SIPA/SHUTTERSTOCK / PPE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Prins Andrew har fått lämna sina offentliga uppdrag på grund av den pågående Epsteinskandalen.Foto: BBC / STELLA PICTURES BBC

Prinsessan Beatrice har fått ställa in sin förlovningsfest.

Detta på grund av skandalen kring hennes pappa prins Andrew och hans vänskap med Jeffrey Epstein.

Festen har flyttats till okänd ort och datum för att undvika att Andrew ska stjäla strålkastarljuset, skriver Mail on Sunday.

Prinsessan Beatrice, 31, gifter sig med sin Edoardo Mapelli Mozzi nästa år, och ville fira trolovningen med familj och vänner.

Inbjudningarna hade gått ut, festen skulle gå av stapeln den 18 december på innekrogen Chiltern Firehouse i Londons Mayfair.

Valet av festlokal ledde till en del höjda ögonbryn, enligt Mail on Sunday, då det är en kändisfavorit och paparazzifotografer därmed ständigt kamperar utanför dess dörr.

Får flytta festen

Missnöjet med prins Andrews vänskap med en man dömd för att ha köpt sex av barn har legat och puttrat under ytan en längre tid, men sedan hertigens BBC-intervju om Epstein har det blåst upp till full storm.

Prinsen bemötte anklagelserna om att han ska ha haft sex med en då 17-årig flicka mot hennes vilja med att han dagen i fråga var och åt pizza med prinsessan Beatrice, och att detta alibi skulle fria honom.

Sedan intervjun har prins Andrew tvingats lämna alla offentliga kungliga uppdrag, och i och med att skandalen inte ser ut att vara i närheten av att blåsa över, har Beatrice och Edo flyttat på sin fest, skriver Mail on Sunday.

Epstein och Weinstein på Beas fest

Nyheten om Beatrices inställda partyplaner kommer samma dag som tidningen The Sun on Sunday publicerar en bild från hennes 18-årsfest.

Prinsessans födelsedag firades storslaget med en viktoriansk maskerad på Windsor Castle, och även vänner till hennes föräldrar, prins Andrew och Sarah, hertiginnan av York var bjudna.

På bilden poserar Jeffrey Epstein tillsammans med hans påstådda hallick och tillika flickvän Ghislaine Maxwell och den våldtäktsanklagade filmmogulen Harvey Weinstein.

https://twitter.com/RitaPanahi/status/1203488791568117761

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.