På bilderna i DJ:n Tim Henris Instagraminlägg syns kronprinsessan Victoria och prins Daniel dansa.På bilderna i DJ:n Tim Henris Instagraminlägg syns kronprinsessan Victoria och prins Daniel dansa.

På bilderna i DJ:n Tim Henris Instagraminlägg syns kronprinsessan Victoria och prins Daniel dansa.

Hela familjen: Prins Daniel och kronprinsessan Victoria med barnen Estelle och Oscar. Foto: / Kungahuset.seHela familjen: Prins Daniel och kronprinsessan Victoria med barnen Estelle och Oscar. Foto: / Kungahuset.se

Hela familjen: Prins Daniel och kronprinsessan Victoria med barnen Estelle och Oscar.

 Foto: / Kungahuset.se
Tidigare under maj var Victoria och Daniel i Norge för att fira det norska kungaparets 80-årsdagar. Foto: Mark Stewart / CAMERA PRESS/MARK STEWART/IBL CAMERA PRESSTidigare under maj var Victoria och Daniel i Norge för att fira det norska kungaparets 80-årsdagar. Foto: Mark Stewart / CAMERA PRESS/MARK STEWART/IBL CAMERA PRESS

Tidigare under maj var Victoria och Daniel i Norge för att fira det norska kungaparets 80-årsdagar.

 Foto: Mark Stewart / CAMERA PRESS/MARK STEWART/IBL CAMERA PRESS

Barnfritt – här festar Victoria och Daniel

Publicerad

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel passade på att ha en barnfri festkväll i lördags.

Paret syntes dansa på den trendiga restaurangen Tak Stockholm där Victorias nära vän Leonie Persson firade sin 40-årsdag.

Den trendiga krogen Tak Stockholm hade stängt för allmänheten när H & M-vd:n Karl Johan Perssons hustru, Leonie Persson, firade sin 40-årsdag.

Det var en kändistät gästlista och väldigt påkostat när miljardärsparet bjöd in till firande.

Men kändast av alla var kronprinsessan Victoria, 39, och prins Daniel, 43, som passade på att festa till det när de hade en barnfri kväll ihop, något som Hänt först rapporterade om.

DJ:n skrev på Instagram

De dansade till DJ:n Tim Henri som på sin Instagram skrev: ”Det var en ära att spela för kronprinsessan Victoria och prins Daniel igen i går kväll.”

Henri publicerade också flera bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel från kvällen.

Instagraminlägget från DJ:n Tim Henri.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel såg ut att trivas under den storslagna festen, där också sångerskan Veronica Maggio uppträdde. Joanna Perera, som körar bakom Maggio, skriver enligt Hänt på Facebook:

”Vi har spelat. Kronprinsessan har dansat. Dom gav tummen upp.”

Hör till innersta kretsen

Leonie Persson hör till den lilla skara som kallas för kronprinsessan Victorias innersta krets. De känner varandra sedan barnsben. De gick i samma klass i Enskilda gymnasiet och har sedan dess följt varandra genom livets alla stadier. Victoria var förstås inbjuden till bröllopet mellan Karl-Johan och Leonie och vice versa.

Vännen Leonie Persson firade sin 40-årsdag.Foto: Olle Sporrong

Svensk Damtidning skrev 2010 att Victoria dessutom är gudmor till Karl-Johans och Leonies dotter Philippa, 8.

På gästlistan fanns också PR-proffset Micael Bindefeld och nöjesprofilen Bathina Philipson. I en video som Bindefeld publicerat på Instagram från festen skymtar också Chris O’Neills bästa vän Cedric Notz förbi. Han är gift med en av Victorias närmaste vänner, Andrea Brodin.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Kungligt på Facebook. Här får du senaste nytt om kungafamiljen!

Till Expressens startsida

Mest läst i dag

Kungligt – senaste nytt om kungahusen

Här kan du läsa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Fokus ligger på den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt småsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Men vi bevakar även de andra europeiska kungahusen.