Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Australiens Meghan” blir stoppad på stan

Meghan, hertiginnan av Sussex. Foto: JULIAN SMITH / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

PT:n Bianca Burgdorf kallas ”Australiens Meghan” – tack vare sin likhet med hertiginnan av Sussex.

– Ju mer välkänd hon blev, desto fler kommentarer fick jag om det, säger hon till Daily Mail.

29-åriga Bianca Burgdorf bor i Melbourne, det vill säga många mil från Frogmore cottage utanför London där Meghan bor. Men likhetsmässigt är det inte lika långt mellan kvinnorna.

Bianca Burgdorf får höra av många att hon ser precis ut som kungligheten. Men det började när Meghan spelade rollfiguren Rachel Zane i tv-serien ”Suits”.

– Första kvällen som hon var på tv skickade tre personer sms till mig för att säga hur lik jag var henne, säger Bianca Burgdorf till Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BxwwAw1FQXL/

”Blir ofta stoppad folk på stan”

Till en början tänkte hon inte så mycket på det hela, men när Meghan senare blev tillsammans med prins Harry och så småningom även gifte sig med honom, blev det svårare att undvika likheten.

Plötsligt var Meghans ansikte överallt.

– Jag blir ofta stoppad av folk ute på stan, och vid särskilda tillfällen när Meghan får mycket utrymme i medierna kan det hända flera gånger i veckan, säger Bianca Burgdorf.

https://www.instagram.com/p/BxmGBmNFpVZ/

Inte bara lika till utseendet

Att vara lik hertiginnan av Sussex är något som Bianca Burgdorf ser på med glädje. Hon kallar Meghan för en ”vacker och otrolig kvinna”.

Bianca Burgdorf hävdar även att likheterna inte bara finns i deras utseende.

– Jag älskar det hon står för, jag tycker att hon är någon som alla kvinnor kan se upp till och beundra. Det har varit en kul tid och jag har skrattat mycket åt det hela.