Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Systern i ny svidande attack mot Meghan

Foto: AXEL ÖBERG
Foto: ANDY STENNING / AVALON STELLA PICTURES

Intrigerna tätnar kring Meghan och hennes halvsyster Samantha Markle. 

I ett nytt brutalt utspel kritiserar Samantha hur hertiginnan av Sussex behandlar sin familj.

 – Diana skulle ha skämts, skriver Samantha Markle.

Att Meghan, 36, och Samantha Markles, 53, syskonrelation är allt annat än kärleksfull är sedan tidigare känt.

I mars vädjade Samantha Markle, genom en intervju med Expressen, om en inbjudan till Meghan och prins Harrys bröllop. En önskan som inte föll i god jord och Samantha Markle förblev oinbjuden.  

Upprepade attacker

Samantha har sedan dess gått till upprepade attacker och till och med hävdat att hon "njuter" av att öppet kritisera sin syster, skriver Heart. 

I ett nytt utspel går Samantha Markle ett steg längre i sin brutala kritik mot Meghan. Hon hävdar nu att prinsessan Diana, Meghans makes avlidna mor, skulle ha skämts över hertiginnan.

– Harry är en mes som låter hertiginnan av nonsens behandla alla som har stått henne nära, speciellt hennes familj, illa.

– Diana skulle ha skämts, fortsätter hon.  


LÄS ÄVEN: Meghans halvsyster klar för ”Big Brother” 

Fans till försvar

Vad det brittiska kungahuset anser om systerns nya utspel kan vi bara spekulera om, men Meghans många fans var inte sena med att komma till hennes försvar. Samantha verkade dock inte ta till sig kritiken och försvarade sitt uttalande.

– Vi lyder inte under det kungliga protokollet. Vi har rätt att dela med oss och vara öppna om det, skrev hon. 

Samantha Markle har tidigare anklagat Meghan för att bära skulden för pappans, Thomas Markles, 74,  hjärtinfarkt. Förra veckan vände hon sig direkt till Meghan i ett Twitter-inlägg. 

– Om vår far dör kommer jag att hålla dig personligt ansvarig, skrev hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.