Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kronprinsessans hårda dom mot miljardärskan

Caroline Fleming syns och hörs, enligt kungahusexperten Søren Jakobsen har det blivit för mycket av det goda för att det ska passa kronprinsparet Frederik och Mary.
Foto: Jorge Herrera / TT NYHETSBYRÅN

Premium: Jetset-miljardärskan Caroline Fleming har synts i glamour-tv, haft en stormig romans med fotbollsstjärnan Niklas Bendtner och bråkat med sin syster om ett slott.  

Samtidigt har hon varit en av kronprinsessan Marys bästa vänner. 

Men den vänskapen ska nu vara ett minne blott. 

– Hon är inte diskret, och det rimmar illa med vad man förväntar sig från de kungligas sida, säger kungahusexperten Søren Jakobsen till tidningen Se og Hør.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

En attack mot Moskva är inte långt borta

Premium: MATS LARSSON: Ukraina visar att de kan attackera djupt in i Ryssland

Fick jobb i receptionen – nu är Christel miljardär

Premium: Framgångssagan i lilla småländska orten • ”Vi har unnat oss”

Bakom kulisserna – okända detaljerna i årets julkalender 2022

Premium: Missarna • Dyra detaljerna • Det får inte tittaren se