Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rawa Majids innersta krets: Männen som bär räv-ringarna

Rawa Majid till vänster. Mannen närmast är en släkting till honom. De tre övriga männen är tongivande personer i det kriminella Bronätverket.
Foto: Polisen

Premium: Bilderna avslöjar narkotikagrossisten Rawa Majids innersta krets.

Gängledarna bär guldringar med rävmotiv för att visa sin lojalitet mot den ”Kurdiska räven”.

De flögs i business class för att besöka honom i utlandet och återvände sedan för att styra hans verksamhet i Sverige, enligt misstankarna.

Männens egna resebilder visar prickskytte med tunga vapen på en militärbas – och Rawa Majids vardag på flykt från svenska polisen.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.