Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rån mot guldsmedsbutik – personal hotad

Två gärningsmän rånade en guldsmedsbutik i Vimmerby vid 17-tiden på måndagen.

Männen ska ha hotat personalen med ett pistolliknande föremål, skriver polisen på sin hemsida.

Polis befinner sig vid en guldsmedsbutik i Vimmerby sedan två män utfört ett rån och hotat personalen med ett pistolliknande föremål.

– Vi är på plats och pratar med eventuella vittnen och med personalen så klart, och söker efter de här två gärningspersonerna i området, säger Jimmy Modin, polisens presstalesperson i polisregion Syd. 

Enligt honom ska ingen person ha kommit till fysisk skada under rånet.

Det är i nuläget oklart om de två gärningsmännen fått med sig något eventuellt stöldgods från butiken.

Enligt polisen ska rånarna ha lämnat butiken till fots – en i grå och en i svarta kläder. Allmänheten uppmanas att ta kontakt med polisen om man gjort iakttagelser i samband med rånet, eller sett dem efteråt.

– Vi är tidigt inne i den här utredningen och har en del utredningsåtgärder som vi behöver genomföra, vi kommer vara på plats så länge det krävs, säger Jimmy Modin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.