Polisen misstänker: Mördargängens guldgruva – drog in 150 miljoner på två år

Premium: Gängen tjänar pengar på kokain, mord och vapen.

Men summorna framstår som kaffepengar i jämförelse med vad de drar in på bedrägerier.

I två stora härvor befaras uppemot 150 miljoner ha gått till de mest våldsamma grupperingarna – och det är bedragna pensionärer som står för notan.


Expressens kriminalreporter Kim Malmgren tar med dig in i de största aktuella fallen i Krimrummet. Vad händer i polisens kamp mot gängen, vilka är snackisarna i de största rättegångarna? Bara för dig med Expressen Premium.

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 79 kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Är det verkligen bara Ulf Kristerssons fel?

Premium: VIKTOR BARTH-KRON: Ingen kan rädda M ur rävsaxen

Han vill bli rösten för män som gillar pattar och kött

Premium: Jens Liljestrand möter liberala influencern Henrik Jönsson: Skatteverkets granskning • Youtube-succén • Rollen i borgerligheten

Hon gastar och går på – vilken fröjd och lycka

Premium: Jag var Tomas Tvivlaren – men Sara Hector har fått mig att tro igen