Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Mannen smög in i huset – våldtog ”Jenny” på köksgolvet

”Jenny” hade en kattlåda i händerna när den främmande mannen i hennes trappuppgång erbjöd bärhjälp.

Minuten senare låg hon nedbrottad på sitt köksgolv och han utsatte henne för en våldtäkt.

Nu har serieförbrytaren Mohamed Alothman, 35, dömts till fängelse – men utredningen visar att han har begått sexuella trakasserier mot sina grannar och minderåriga flickor i åratal.

 – Man tänker att en våldtäkt kan ske på en nattklubbstoalett. Eller att man blir indragen i ett mörkt skogsparti. Men inte i ens eget hem mitt på blanka dagen, säger ”Jenny”.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.