Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Maffians ledtråd till torpeden: ”Simpsons”

Mannen kom till Stockholm för att skjuta en man – instruktionerna innehöll en bild från ”The Simpsons”.
Foto: Polisen

✓ Skytten reste till Stockholm för att skjuta på beställning. För att inte skjuta fel person fick han en bild från ”The Simpsons”.

✓ Efter all debatt om Encrochat-bevisning – nu har frågan nått Högsta domstolen.

✓ Nya misstankar mot utpekade Södertäljeledaren under pågående rättegång – åtalas för bilbomb: ”Har rykt ihop med de yngre”.


Expressens kriminalreporter Kim Malmgren tar med dig in i de största aktuella fallen i Krimrummet. Vad händer i polisens kamp mot gängen, vilka är snackisarna i de största rättegångarna? Bara för dig med Expressen Premium.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Polisutredningen mot Busch klar – åtalsbeslut inom kort

”Misstankarna har inte minskat i styrka”

Vanligt fästingbett kan ge svår allergi mot kött

Så vet du om du är drabbad • Expert: Din blodgrupp kan skydda

Falska fakturor skickades till 1,3 miljoner svenska bilägare

Myndighetens varning • Ann-Karin, 83: ”Trodde det var obligatoriskt”