Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemliga chatten innan brutala dubbelmordet

Suzanne hade en passion för tennis och utsågs till ”årets glädjespridare” i Vallentuna tennisklubb 2019
Foto: Privat / Privat
Lars sysslade bland annat med växtodling. I augusti förra året sålde han delar av sin släktgård för 14 miljoner kronor, och det var vida känt i samhället att han blivit förmögen.
Foto: Privat / Privat
Suzanne skulle ha spelat tennis den dag hon mördades. När de två männen befann sig i bostaden skickade hon ett sms till tennisklubben – sen hörde ingen mer ifrån henne.
Foto: Polisen
Lars och Suzanne hade varit döda i fyra dagar när de hittades i sin bostad. Då hade tenniskamrater saknat dem, och Suzanne hade inte dykt upp på jobbet.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I dold chatt diskuterade de misstänkta mördarna attacken mot paret Lars och Suzanne som nyligen sålt en släktgård och blivit förmögna.

Här är de hemliga detaljerna ur planen – och berättelsen om Barcelonaresan där en ung man ville fånga sina sista dagar i frihet med lyxshopping på Dolce & Gabbana tillsammans med sin flickvän.

Innan verkligheten kom ikapp.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Ica-handlaren Peter har tre till fem år kvar att leva

”Det tog lång tid att acceptera. ALS är en dödsdom”

Sofie, 23: Den enda metoden som fick mig att gå ner i vikt

Vägde som mest 103 kilo – har nu gått ner 12 kilo: ”Kämpa på”

Experternas värdering – så mycket är huset värt

700 000 kronor mer än vad KD-ledaren Ebba Busch betalade