Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hemliga chatten innan brutala dubbelmordet

Suzanne hade en passion för tennis och utsågs till ”årets glädjespridare” i Vallentuna tennisklubb 2019
Foto: Privat / Privat
Lars sysslade bland annat med växtodling. I augusti förra året sålde han delar av sin släktgård för 14 miljoner kronor, och det var vida känt i samhället att han blivit förmögen.
Foto: Privat / Privat
Suzanne skulle ha spelat tennis den dag hon mördades. När de två männen befann sig i bostaden skickade hon ett sms till tennisklubben – sen hörde ingen mer ifrån henne.
Foto: Polisen
Lars och Suzanne hade varit döda i fyra dagar när de hittades i sin bostad. Då hade tenniskamrater saknat dem, och Suzanne hade inte dykt upp på jobbet.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

I dold chatt diskuterade de misstänkta mördarna attacken mot paret Lars och Suzanne som nyligen sålt en släktgård och blivit förmögna.

Här är de hemliga detaljerna ur planen – och berättelsen om Barcelonaresan där en ung man ville fånga sina sista dagar i frihet med lyxshopping på Dolce & Gabbana tillsammans med sin flickvän.

Innan verkligheten kom ikapp.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Pengarna bakom Perrellis överdådiga liv med maken

Husen • Bilarna • Mångmiljongåvan till svärmor • ”Min man är extremt insatt”

Tre personer berättar: Därför älskar vi analsex

”Anne-Lie”: ”Orgasmen blir mycket mer intensiv" • Sexologen: Så ska ni tänka

De klädde sig bäst i fjärde deltävlingen

Betyg: En riktig uppväxling